tiistai 27. marraskuuta 2012

Guess what?

Nyt pitäs kyllä laittaa aikakirjoihin merkintä! Ette ikinä arvaa, mitä tein. Ostin tänään ekat joululahjat! Eikä nyt ole vielä edes joulukuu. On tämä vaan niin harvinaislaatuinen juttu, että onnistuin yllättämään itsenkin. :D En ole oikein jouluihmisiä, en hössötä, enkä viritä kotia pullolleen joulua. Lahjojen ostokin jää aina viimeiseen kiireeseen. Paitsi nyt. Tai ehkä ne kaikki loput lahjat jää sinne viime tippaan, kuten yleensä? Onhan se myönnettävä, että mukava lahjoja on saada ja antaakin, mutta joka vuosi saa laittaa kekseliäisyytensä äärimmäiseen pingotukseen ja koittaa keksiä jotakin pakettiin laitettavaa. Nyt mukaan tarttuneet lahjat ovat sellaisia extempore-paketteja. Samaisella reissulla törmäsin kerrassaan ihanaan ruskeaan laukkuun. Sain kuin sainkin karistettua sen kannoiltani ja pääsin kaupasta ilman laukkua... saa nähdä kuinka kauan pääsen kaupan ohi. Tosin en ole vielä löytänyt niitä ruskeita kenkiäkään, joista olen haaveillut kauan.

Laukuista puheenollen, hankin jokin aika sitten uuden Guessin laukun sekä rannekorun. Alla pari kuvaa aiheeseen liittyen. Rannekoru tosin on liian pitkä (20 cm), mutta kun kiepauttaa ylimääräisellä lenkillä ketjun kiinni, on se melko sopiva.

Ai, niin. Huomasin kotipihassa, että puseroni helman solmimisnauhat olivat roikkuneet koko 60 km:n matkan auton etuoven välissä...Olen aina ihmetellyt, miten ihmiset eivät huomaa, jos takki tai jotain muuta vaatetta on oven välissä? No, nytpä tiedän, että kyllä sen perillä huomaa! :D

Vas. Guess Heart Toggle Charm Bracelet (Fashionstore). Molemmat oik. Guess AMOUR Crossbody Hobo (The Handbag Superstore).

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)