torstai 22. marraskuuta 2012

Lempikengät

Kenkiä täytyy olla eikä niitä voi olla liikaa. Pitää olla korkokenkiä, korottomia kenkiä, saappaita, nilkkureita, ballerinoja...Olen todennut monesti etten tarvitse enää yhtään kenkäparia, toistaiseksi. Mutta, mutta. Kun seuraava ihana pari astuu kuvioihin, tuo toteamus unohtuu ja haihtuu kuin tuhka tuuleen. :) Avokkaiden suhteen olen tosin luovuttanut. Yhteenkään minulle sopivaan pariin en vielä ole törmännyt. Ongelmana on se, ettei avokkaat yksinkertaisesti pysy jalassa. Kaapissani nököttää muutamat, käytännössä käyttämättömät ihanuudet, joita voi käyttää ainoastaan sohvalla istuskellessa (ja jäävät silloinkin käyttämättä). Onkohan muilla vastaavia ongelmia? Tai onko joku mahdollisesti ratkaissut pulman jotenkin?

Tykkään kovasti korollisista kengistä, joilla saan hieman lisäpituutta muuten lyhyeen varteeni. Toisaalta olen melko mukavuudenhaluinen, jolloin tasapohjaiset kengät vievät voiton. Myös mielentila ja luonnollisesti vuodenaika vaikuttaa kenkävalintaani. Kaapissani on muutamia aivan käsittämättömiä hankintoja, jotka ovat todennäköisesti sivupersoonani ostoksia. :D Omistan myös kumpparit (vanhat kunnon mustat nokialaiset), joita olen tämän syksyn aikana käyttänyt ahkerasti metsälenkeillä koirien kanssa. Kylmempiä kenkiä ole ehkä olemassa?

Tämän hetken ehdottomat lempparit ovat kuitenkin reilu vuosi sitten Brandosilta hankkimani SthlmDG:n nauhalliset nilkkurit, joiden nilkkaosa on vuorattu tekoturkiksella. Kengissä on tukeva korko ja pitävä pohja. Tosin nyt eii ole liukasta millään kengillä.. Kengät ovat omaan makuun juuri sopivat, miellyttävät silmää ja ovat erittäin mukavat jalassa. Jostain syystä myös pian puolivuotias ajokoiranpentumme on ihastunut näihin kenkiin! Minkälaisia kenkiä teidän kaapeistanne löytyy? Entä vaihteleeko lempparikengät mielen tai vuodenajan mukaan? Reippaasti vaan kertomaan omista kengistänne! :)

Kengät: SthlmDG

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)