keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Meikitön totuus

Olen muutaman illan ajan tehnyt pientä säätöä blogini parissa. Tavoitteenani on ollut muokata blogin ulkoasu mieleisekseni ja samalla tutustua "nippelitietoon". Vielä on opittavaa ja ymmärretävää blogin ylläpidosta, mutta joitain parannuksia sain mielestäni tehtyä. Nämä säädöt eivät juurikaan lukijoille näy, mutta toivon, että ne parantavat blogini luettavuutta pidemällä ajalla.

Olin suunnitellut julkaisevani jotain aivan muuta, mutta blogeja selaillessani törmäsin Tyylejä metsästämässä- blogissa jokin aika sitten julkaistuun haasteeseen. Tarkoituksena on julkaista itsestä meikitön ja käsittelemätön kuva ja näin tuoda julki sitä totuutta, että blogien takana on usein aivan normaaleja ihmisiä ja samalla ottaa kantaa vallitseviin ulkonäkö vaatimuksiin.

Mielestäni erittäin hieno ajatus haasteen aloittajalta ja sopii oman bloggaajan taipaleeni alkumetreille - olenhan tuiki tavallinen tallaaja! Jokaisella meistä on oikeus ja vapaus julkaista itsestämme kuvia ulkonäköön, kokoon tai muuhun ominaisuuteen katsomatta. Meillä on oikeus halutessamme käsitellä kuviamme, itseämme tai esiintyä blogiemme kuvissa (ja elämässä!) juuri sellaisena kuin olemme luonnostaan. Se on jokaisen oma valinta. Ei niitä kuvia tarvitse katsella, jos ne eivät jotakuta miellytä, sekin on jokaisen oma valinta. Haluan oman blogini osalta olla tukemassa meidän kaikkien vapautta olla yksilöitä. Millainen olisi maailma, jossa kaikki oltaisiin samalla muotilla valettuja? Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)