lauantai 17. marraskuuta 2012

Pientä kimallusta

Moi ja hyvää viikonloppua niille, jotka voivat nauttia siitä vapaalla. Ja tottakai myös niille, jotka viettävät viikonloppunsa työn merkeissä. Ikuisena mysteerinä pysynee kysymys, miksi vapaa-aika tuntuu aina menevän muuta aika nopeammin. Toki nopeasti pimenevät illat ja koko päivän vallinnut harmaus vaikuttavat asiaan, ehkä myös sekin, etten päässyt sängystä ennen kymmentä. Sain ainakin nukuttua viikolla tullutta univelkaa pois. :)

Tavalliset asiat täyttivät vapaapäivän. Koirien kanssa ulkoilua, pyykinpesua ja siivousta. Kimallus on ehkä melko kaukana siivouksesta puhuttaessa... Nuo ruusut taas ovat tuoneet kimallusta tähän päivään ja jo puolentoista viikon ajan(!) keittiön pöydällä. Halpaa luksusta arkeen, sillä maksoin kimpusta kuusi euroa. Kyseessä on Pirkan Reilun kaupan ruusut. näissä on kyllä hinta ja ainakin laatu kohillaan. Ja niiden värikin on just eikä melkein miun mieleen! Ai, niin! Löysin illalla surffatessani aivan ihanan mekon eräästä nettiputiikista. Tulossa on paritkin kekkerit, joissa voisin sitä käyttää, joten tilaukseenhan se meni. Nyt sitten vaan ootellaan pakettia saapuvaksi ja toivotaan, että kolttu on yhtä söpö livenä kuin kuvassakin. :)

Pimeinä iltoina pientä kimallusta arkeen ja viikonloppuihinkin tuo kynttilät, joita olen alkanut varovasti taas poltella. Koska meillä on kaksi nuorta koiraa taloudessa, on kynttilöiden polttamista pitänyt rajoittaa palovammojen ehkäisemiseksi. Tänä iltana syödään uunilämpimiä cocktailpiirakoita, saunotaan (kun viimein kolmannella yrittämällä taisin saada saunan tulille?!) ja otetaan rennosti, todennäköisesti telkkarin ääressä. Mitäpä sitä muuta ihminen tarvitsee? Lämpöä, ruokaa ja juomaa sekä rakkaat ympärilleen. Ihanaa lauantai iltaa!

PS. Voiko joku neuvoa miten noista himpuran banaanikärpäsistä pääsee eroon?! Ne vallottaa meidän kämpän!!
2 kommenttia :

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)