lauantai 24. marraskuuta 2012

Tavoitteena yhteiskuntakelpoisuus

Heippa, taas on ulkona piementynyt ja tuntuu, että hurahti taas tämäkin päivä ilman, että sain aikaiseksi mitään merkittävää. Viikonloput kuluvat aina enempi vähempi koiruuksien kanssa touhuillessa. Ja kotiaskareissa. Tänään meillä oli Nerin ja pikkuhobittien (=pennut, jotka tosin ei ole enää ihan niin pentujakaan) kanssa ohjelmassa ihmisten ilmoilla asiointia. Maalla kun asutaan, ovat ihmis- ja varsinkin koirakontaktit harmittavan vähäisiä. Harvakseltaan sitä myöskään viitsii lähteä huvikseen kyläteitä ajelemaan vain totuttaakseen koiria autoiluun.

Tänään kuitenkin ajeltiin katselemaan ihmisiä ja samalla saatiin hyvä annos autossa oloa. Poimittiin kyytiin myös naapuri, jossa tulomatkalla käytiin ihmettelemässä eli pelkäämässä naapurin koiria. :D Neri on kasvanut kaupunkiolossa ja täytyy todeta, että ainakin koiran sosiaalistamiseen kaupunki tarjoaa hyvät puitteet. Muita plussia sieltä ei ehkä koiranelämää ajatellen löydykkään. Selvennettäköön, etten suinkaan tarkoita, etteikö koiran kanssa kaupungissa voi elää, olenha asunut koiran kanssa kaupungissa itsekin. Maalla se on vain monella tapaa helpompaa. :) Joka tapauksessa, reissusta selvittiin kunnialla kotiin. Nuoriso näki "maisemia" sekä vieraita koiria ja ovat siis monta kokemusta rikkaampia. Ehkä niistä vielä ehtii kasvaa yhteiskuntakelpoisia otuksia.

Loppuilta vierähtääkin todennäköisesti keittiössä. Aion tehdä päärynällä ja sinihuomejuustolla herkutettua salaattia Fit-lehdestä (12/2012) löytämäni reseptin mukaan.  Salaatti vaikuttaa melko ruokaisalta, mutta voi olla, että teen jotain lisuketta sille? Odotan jo lähes kuola valuen, että päästään syömään! :P Lisäksi keittiössä työllistää hirvenlihasatsi, joka odottaa pienimistä ja pakastamista. Ja ehkäpä sen jälkeen sauna. :)Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)