sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Agilityä ja tietotekniikkaa

Sunnuntai on Nerin ja miun harrastuspäivä, jolloin treenataan agilityä. Treenit kerran viikossa ei anna mahiksia kovin nopealle etenemiselle, joten kilparadoille asti ei ehkä koskaan ehitä. Agility onkin meille enempi yhteistä ja mukavaa tekemistä, vaikkakin sinänsä tavoitteellisesti treenailllaan, että kaikki esteet saatais kondikseen. Vielä ei olla siinä pisteessä (matka sinne on vielä melko pitkä) ja Nerillä alkaa ikääkin jo olla. Mutta niin kauan harrastetaan, kun molempien fysiikka ja into riittää. :)

Kun matkaa noihin treeneihin edestakaisin kertyy se 130 km, niin sunnuntait tuppaa hurahtamaan ilman enempiä aikaansaannoksia (usein tuntuu, että näin tapahtuu muinakin päivinä). Sain kuitenkin purettua uuden läpppärin paketista ja nyt se asentelee itseensä uutta Windows 8 käyttöjärjestelmää. Vielä kun olisin sen verran bittinikkari, että asennuksen valmistuttua onnistuisin siirtämään joitakin juttuja vanhalta läppäriltä uudelle. Saattaapi jäädä huomiselle, kunhan nyt ensin pääsisin tutustumaan tuohon uuteen käyttikseen.

Eilen pohdiskelin, josko saisin kuvia treeneistä. Tässä pari syheröistä otosta. Pitäisi näköjään perehtyä kameran käyttöönkin tarkemmin. Ostin uuden kameran syksyllä eikä sen mukana tullut kuin pikakäyttöopas paperiversiona. Lyhyen opastuksen jälkeen oli kehoitus mennä osoitteeseen www....blääh (sama juttu muuten tuon läppärin kanssa)! Joskus kaipaan perinteisiä paperisia käyttöoppaita! Niitä on mukava lukea vaikka nukkumaan käydessä. Sähköinen opas on vähän hankala sängyssä luettava, vaikka on iPadit ja vehkeet. Kaipaakohan kukaan muu perinteisiä käyttöoppaita?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)