perjantai 21. joulukuuta 2012

ENNEN MAAILMANLOPPUA

21.12.12. Tänäänhän sen piti tulla, maailmanlopun nimittäin. Taisivat maya-intiaanit juksata herkkäuskoisia oikein kunnolla? No, uskoi ken tahtoi. :) Joulu tulla jolkuttaa ja viiden päivän vapaat koitti. Aika huippua!

Yhteenvetona viime päivistä voisi sanoa, että puolilla valoilla olen ajellut. Kuume ei ota hellittääkseen vaan lämpöä on ollut nyt sunnuntaista yhtäjaksoisesti. :( Urheasti olen käynyt kuitenkin töissä hieman matalasta profiilistani huolimatta. Lisäksi pari viime yötä olen nukkunut melko huonosti. Varsinkin toissa yönä. Valvoin vielä hieman ennen yhtä ja mietin, koska uni mahtaa tulla. Olinkin sitten nukahtanut jossain vaiheessa, koska kolmen maissa heräsin ja valvoinkin unta odotellen kuuteen asti. Kello soi seitsämältä. Tämä olisi ihan normaalia täyden kuun aikaan, mutta nyt sekään ei selitä valvomista. Huokaus ja haukotus.

Tänään ostin viimeiset joululahjat. Melkein unohtui nuo meidän karvaiset lapset! :) Nyt voikin sitten huokaista, että lahjahässäkkä on tältä vuodelta ohi. Jos ei jotain yllättävää imene, hope not. Ja tämän illan aion ottaa rennosti, huomenna olisikin sitten vaihteeksi siivousta Ja tortun paistoa. Nyt mukavaa alkavaa viikonloppua!


Vinkki, vinkki! Jos jollain sattuu olemaan tarvetta Polarin rannetietokoneelle, voi sen voittaa tilaamalla Stockmannin uutiskirjeen. Uutiskirjeen tilaukseen pääset yllä olevasta bannerista. Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)