keskiviikko 26. joulukuuta 2012

JOTAIN VAATEKAAPISTA

Huomenta päivää! Mainitsin jo joskus joulukuun puolen välin paikkeilla ostaneeni uuden takin jouluostoksilla ollessani. Kuviakin otin siitä jo monta viikkoa sitten, mutta tänne niitä en ole saanut esille... Takki oli tosiaan Vero Modassa alennuksessa (-30%) jo reilusti ennen joulua ja hinta oli oikein edullinen, koska maksoin siitä vajaat 50 €. Väri on enempi luonnonvalkoinen, vaikka kuvassa takki näyttää vitivalkoiselta. Pari kertaa olen nuttua pitänyt ja täytyy sanoa, että olipa hyvä ostos. Varsinkin vyötärön resori on minun mieleeni, tuo pitkähkölle takille ryhtiä. Tykkään! :)

Toppatakki. Vero Moda.
Jokunen aika sitten tilasin Nelly.comista vaatepaketin, josta minulle jäi kuitenkin vain alla oleva mekko. Paketissa oli myös kivat tummanvioletit housut, mutta mutta. Vartalotyyppiini sopivia housuja tuntuu olevan hankala löytää. Jos housut ovat muuten sopivat, ovat lahkeet kaksi metriä liian pitkät - ainakin melkein. Onko sellaisia ihmisiä todella olemassa, joille nyky(?)malliset housut sopivat? No, mutta mekkoon. Kyseessä on tällä kertaa melko "tavallinen" mekko. Sen jujuna on toispuoleisuus, joka toistuu niin hihassa ja helmassa. Kuvassa oleva vyö ei kuulu mekkoon, mutta mielestäni mekon reiluhko yläosa vaatii vyötärölle jotakin. Ilman vyötä mekko jäisi liian löysäksi minun makuuni. En ehkä myöskään lähtisi ihmisten ilmoille kuvassa näkyvissä violeteissa kotilegginsseissä. :D

Mekko. Nelly.com.
Käykäähän katsomassa, ihastumassa ja ostamassa Nellyn suuresta alesta! Ihania tuotteita jopa -70 % alkuperäisestä hinnasta. Aleen pääset TÄSTÄ.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)