keskiviikko 12. joulukuuta 2012

KUPPI KUUMAA

Voihan nenä! Minulla oli jo töissä ollessa hieman omituinen olo, palelsi ja korvissa kuumotti. Paleltaminen ei sinänsä merkitse välttämättä mitään, sillä olen aikamoinen vilukissa, kuten olen jo aiemminkin maininnut. Kotiin tultua olin aikeissa lähteä pikaisesti ulkoilemaan ennen pimeän tuloa, mutta koska olo oli niin outo, tökkäsin kuumemittarin kainaloon. Se todisti epäilyni, kuumettahan sitä. :( Tuo korvakäytävien kuumotus on minulla yleensä varma merkki kuumeesta. No, jäi lenkki Nerin kanssa tekemättä.

Lenkin sijaan lämmitin kupillisen mintulla maustettua vihreää teetä ja poltin kieleni. Huomenna olisi työpaikan ja yhteistyökumppaneiden joululounas, joten aion kömpiä paikalle, vaikka väkisin. Lisäksi on tarkoitus lähteä ystävän kanssa shoppailukierrokselle, jos saisin puuttuvat joululahjat kasaan? Ja tänä iltana on viime tippaan jäänyt joulukorttien kirjoitustalkoot... Nyt siis peukut pystyyn, etten sairastuisi oikeasti - tai enempää. Aina on väärä aika sairastua! Parempaa iltaa toivotellen!


2 kommenttia :

  1. Koitahan parantua! :) Kiva muuten lukea näitä siunaa kirjotuksia, ite kun en koskaan sais aikaiseksi..

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Toivotaan tosiaan, ettei viime talvien kuumeilu toistu. Kiva, että oot "viihtynyt" blogini parissa. Ihan mieltä lämmittää! :)

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)