maanantai 17. joulukuuta 2012

LINTUBONGAUSTA

Onpas ollutkin melko ankeat pari päivää. Tämän päivän ohjelmassa on ollut otsikon mukaisesti lintujen tarkkailua ikkunasta, torkkumista ja toipumista. Kuumetta on himpun verran edelleen ja yleinen habitus on melko heiveröinen. Pitäis vaan varovasti koittaa ruveta syömään jotakin? Keitin mustikkakiisseliäkin, jota äiti teki aina lapsena, jos  olin oksennustaudissa. Lisäksi silloin oli aina hapotonta Jaffaa. :) Nyt ei ole jaffaa, eikä kiisselikään oikein maistu, äklöttää. :( Jos nyt jotain positiivista aiheesta, niin on kuitenkin jonkin verran parempi olo kuin eilen. Eilen vietin aikaani lähinnä halaillen vessanpönttöä (tänään olen tavannut sitä vain kerran). Kuumetta oli melkein 38 astetta, joten kuntohan oli aikalailla kohdillaan. Ei ne lauantai illan "kekkerit" ihan niin villit olleet, että tämä olotila olisi oikeutettu...

Olohuoneen ikkunasta näkyy onneksi tuo lintulauta. Ihan mukava oli seurata lintujen toimia, paikalla pörräsi ainakin useampi närhi, punatulkkuja sekä tiaisia. Nyt lähinnä vaan ärsyttää, etten osaa käyttää tuota kameraani ollenkaan, lienee liian paljon säätömahdollisuuksia meikäläiselle? Minkä takia nykyään ei tule edes kunnollista käyttöopasta, kun ostat uuden teknisen vempaimen? Tuon kamerankaan mukana ei tullut kuin pikaopas, joka käsittää käytännössä akun vaihdon ja käynnistyksen ja kehoituksen mennä osoitteeseen sejase... Ärsyttääkö ketään muuta tuo juttu?


Muuten, on kulunut vähän reilu kuukausi, kun ensimmäinen postaukseni näki päivänvalon. :) Uudet lukijat olkoot tervetulleita ja toivoisin myös merkintojä kommentteihin. Juttutoiveita, kysymyksiä, ruusuja, risuja...

2 kommenttia :

  1. No kyllä ärsyttää käyttöohjeiden puuttuminen, viimeks eilen etsiskeltiin vohveliraudasta termostaatin säätöä (kun sellaista pyydetään ohjekirjassa vääntämään, muttei ole kuvaa) ja lopulta luovutettiin yhteispäätöksellä, ettei mokomassa sellaista ole. mene ja tiedä taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ehkä se ois ollut siin de luxe- mallissa? :D Mutta eipä siinä sitäkään kerrottu? Muistaakseni joku direktiivi (tai muu kaiken määrävä käsky) on olemassa, jonka mukaan käyttöohje on oltava ja vieläpä suomenkielellä. Missään ei varmaan sitten määritellä sen ohjeen pituutta?

      Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)