lauantai 1. joulukuuta 2012

Lunta tupaan!

No, ei onneks tupaan, mutta talvi tulla tupsahti yhdessä yössä. Tänään on saatu avata myös ensimmäinen luukku joulukalenterista - tai ne ovat avanneet, joilla sellainen on.. Aamusta koitettiin ulkoilla Nerin kanssa, mutta oli niin kylmä, ettei kumpikaan oikein viihdytty. Lenkki jäi lyhyeen, mutta pari  kuvaa nappasin, kännykällä tosin. Kyllä luonto oli kaunis, nyt kun maa on saanut lumipeitteen.

Talkoohommat sujuivat rattoisasti ja oli kyllä ilo olla tuomassa hyvää mieltä ihmisille - ja vatsan täytettä. Sainpa siinä itsekin annoksen erinomaista joulupuuroa, nam! Harmi, kun ei tullut kuvattua meidän ihania asuja. Kaikilla puuronjakajilla oli valkopilkulliset punaiset esiliinat sekä karvareunainen tonttuhattu. Oltiin kyllä niin söpöjä! :) Ai, niin. Tämä oli siis meidän koiraharrastajien talkoohommeli, Prisma tarjosi puuron.

Huomenna olisi ohjelmassa taas kaupunkiin pärtsäilyä, kohteena agilitytreenit Nerin kanssa. Josko viimein saisi treeneistä kuviakin. Viime sunnuntaina kamera oli mukana, mutta kuvat jäi ottamatta... Ja jokohan huomenna saisin sen uuden läppärinkin viimein purettua paketista?! Oon ihan innossaan siitä, mutta haluan perehtyä siihen kaikessa rauhassa ja nyt tuntuu, että on ollut kaikenlaista häslinkiä tässä. Seuraavaan kertaan! Ja ihanata lauantaita! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)