perjantai 28. joulukuuta 2012

NETTIKAUPPA VS. "LIVE"SHOPPAILU

Heissan! Eilen olin niin mahdottoman väsynyt, etten jaksanut koskea koko tietokoneeseen kotiin päästyäni. Nukuin olemattoman vähän ja vaikka jouluvapaiden aikaan nukuinkin paljon, kostautui yhdenkin yön huonot unet. Päivä meni töissä, jonka jälkeen jäätiin vielä vanhempieni luo syömään,joten  kotona oltiin vasta kahdeksan maissa. Maha tuli kyllä täyteen herkkuja, ei tarvinnut koko iltana enää syödä. Ulkomuotonikin alkaa enenevissä määrin näyttää siltä, että ruoka-aikaan on oltu paikalla. :)

Tein tänään pitkästä aikaa tilausta H&M:n verkkokaupasta. Olin ihan "hypistelymielessä" liikkeellä, mutta löysinkin kaikenlaista kivaa ja sitten ne oli vähän kuin pakko tilata. Aloin sitten pohtia koko tätä "live"- ja nettishoppailua. Vuosikausiin en pitänyt ollenkaan kaupoissa juoksentelusta, joten ostin vaatteeni netistä. Ihan viime aikoina olen innostunut uudelleen shoppailusta ja joulun alla tulikin harjoiteltua tuota kauan unohduksissa ollutta taitoa ihan kiitettävästi. :)

Vaikka kaupasta ostaessa saat ostoksesi heti mukaasi ja käyttöön, on netistä ostamisessa oma viehätyksensä. Osittain se perustuu ehkä juuri odotukseen - kun on löytänyt jotakin mielettömän hienoa ja joutuukin odottelemaan sitä tovin ennen kuin pääse hypistelemään ja kokeilemaan löytöjään. Joskus paketista paljastuu pettymys, mutta sekin kuuluu asiaan. Netistä tilaamisen helppous on myös tekijä, jolla itselleni on suuri merkitys. Koska kaupunkiin on pitkä matka, on kotisohvalta helppo shopata vuorokauden ajasta riippumatta. Eikä tarvitse sukkuloida ruuhkassa, ihmisten paljoudessa ja hikoilla kassajonoissa. Toisaalta, paketin haku ja mahdollinen palauttaminen aiheuttaa aina pientä ylimääräistä puuhastelua. Mitä mieltä muut olette shoppailusta? Ostatteko mieluummin oikeasta kaupasta vai netistä? Myös perusteluja puolesta ja vastaan olisi mukava kuulla. Nyt oikein hauskaa perjantai illan jatkoa! :)


Hame


H;amp;M
Kuva ja logo H&M.

****************
PS. Sain joulun alla haasteen Shoe Lover- blogin Anskulta. Haasteen ideana on kertoa 8 vapaavalintaista asiaa itsestään. Postaus on tekeillä, mutta onkin osoittautunut melko haasteelliseksi! Haasteellisuus johtunee siitä, että julkaisin jokin aika sitten itsestäni 10 paljastusta. Apu olisi paikallaan ja heitänkin pallon teille sinne ruudun taakse. Ottaisin mielelläni vastaan kuusi kysymystä itseeni liittyen, joihin sitten vastaisin tuossa postauksessa. Kysymykset kommenttiboksiin, kiitos. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)