perjantai 7. joulukuuta 2012

PALJASTUKSIA MINUSTA

Tässäpä jo eilen mainitsemani postaus. Olin tosiaan ajastanut tämän eiliselle päivälle, mutta täytynee vielä jatkaa harjoituksia, jos vaikka seuraavalla kerralla onnistuisin? Tässä tulee siis paljastuksia minusta...

Cavan ihanaakin ihanammasta blogista bongasin listauksen, jossa hän on paljastanut omia hyviä ja huonojakin puoliaan. Ajattelin, että voisin paljastaa myös omia omituisuuksiani, koska en ole kertonut paljoa itsestäni. Listaa kannattaa lukea pilke silmäkulmassa...
 1. Palelen helposti, talviaikaan saatan olla sisätiloissa kolme paitaa päällä. Niin, ja tietty päällyshousut ja pitkät alushousut. Jos ei ole poolopaitaa, niin mielellään huivi kaulassa ja jos vaan suinkin ilkeis niin pitäs olla käsineet - sormet on aina jäässä. Ja villasukat (tai aamutossut)!
 2. Koitan hoitaa ihoani säännöllisesti pesun, kuorinnan ja rasvauksen muodossa. Näin talviseen aikaan varsinkin kosteuttavien tuotteiden käyttö lisääntyy dramaattisesti. Jo sinällään on ikävää, että aina on kintut, kädet, päänahka ja huulet rutikuivana. Mutta miksi ihmeessä rohtuneita huulia on vielä rääkättävä puremalla ja repimällä kuivuneita nahkan palasia niistä?! Tosi viisasta ja tietenkin koitan olla tekemättä sitä, mutta kerrasta toiseen huomaan epäonnistuneeni. :(
 3. Olen ailahtelevainen. Joskus mietin, onko mulla ihan kaikki kotona, kun äärettömästä onnellisuuden tunteesta kopsahdan masentuneeseen 'mikään-ei-huvita-mielentilaan. Ja ei, en ole raskaana. ;)
 4. Olen maalaistunut kaupunkilainen. Yleensä ihmiset muuttavat maalta kaupunkiin, mutta minäpä oonkin vähän erilainen ja muutin kaupungista maalle. No, miehen perästä tietenkin (mikä voi tehdä päätöksestä vielä kummallisemman?)... 
 5. Olen ehkä kaikkein hitain syömään! Saan kuulla tästä jatkuvasti, säännöllisin väliajoin. En mahda mitään, että tykkään nautiskella syömisistäni ja siihen ei vaan sovi hotkiminen. Ei kerta kaikkiaan!
 6. Omasta mielestäni olen hirmu hauska. Kaikki muut ei ehkä ole samaa mieltä ja joskus jopa huomaan sen.
 7. Toisinaan oon lyhytjännitteinen, tai ehkä aika useinkin. Kun haluan jotain, en malttais odottaa ollenkaan vaan se jokin täytyis saada sillä sekunnilla. Kaikki heti miulle, nyt! Toisaalta kyllä jaksan näpertää tiettyjen asioiden kanssa pitempäänkin - jos jotain aloitan, haluan tehdä sen kunnolla. Onko nämä sama vai eri asia?
 8. Tykkään, että on siistiä. Sitä vaan ei usko, kun tulee meille. Olen kuitenkin niin mukavuudenhaluinen, että sen vapaa-ajan, jonka vois käyttää siivoamiseen, käytän usein johonkin vielä mukavampaan. Olenkin semmonen hujan-hajan- persoona. :)
 9. Oon kuuhullu. Täyden kuun aikaan jahtaan häntääni ja rapsuttelen takajalalla korvantauksia kaiket yöt (Kiitos Tiina, että valotit minnuu siitä, mitä täyden kuun aikaan oikeesti tapahtuu. Ihmettelin aina aamulla, miks oon niin väsynyt :D ). En siis saa nukutuksi, vaan yöt menee valvoessa ja ihmetellessä. Tämä toistuu kolmesta neljään yötä täyden kuun aikaan, joka kuukausi.
 10. Joskus en voi pitää tukkaa auki, koska kuvittelen, että korvissani on vaikkua. Puhdistelusta huolimatta. Miten normaalis tämmönen käytös on, oikeesti?! Kohtalotoverit, hoi!?
 11. Olin aatellu lopettaa tuohon kymppiin, mutta kerta kiellon päälle. :) Olen rakastunut! Siihen, jonka takia muutin kaupungista maalle. Vaikka se olis kuinka omituista ja järjetöntä. Ihmettelen kovin suuresti sitä, miten se jaksaa minua, vaikka oon tämmönen apina? Tätä omituisuuksieni listaa vois jatkaa vielä melko pitkälti (loputtomiin?), joten johtopäätökseni on, että olen napannut aikamoisen saaliin! Eihän  se minua muuten kestäis... ? :D2 kommenttia :

 1. Niin kyllä oot napannu :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Sanna! Ja hei, ihanaa, eka "virallinen" kommentti! Pitäs varmaan palkita siut jotenkin? :) on ollu niin yksinäistä tämä kirjottelu, oon niin oottanu jotain kommentteja!

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)