keskiviikko 12. joulukuuta 2012

RAKAS JOULUPUKKI

Aloin koota listaa toivelahjoistani, mutta kuinkas kävikään....yhtä hankalaa kuin lahjojen hankkiminen! :) Toki kaupat ovat pullollaan toinen toistaan ihanempia juttuja, joita toivoisi omistavansa, mutta eihän sitä jokaikistä näkemäänsä asiaa voi listata. Tässä kuitenkin muutama "ehdotus". Listalta löytyy pari samaa tuotetta kuin "Apua, mitä pukinkonttiin" postauksessa oli, mutta minkäs teet - olisivat mieluisia minullekkin. Myös Kiroileva Siili ja Viivi ja Wagner -tuotteet kuuluuvat mieluisten listalle. Tuo aamutakki jäi hieman mietittyttämään, sillä toivoisin sen olevan polvimittainen, ei kokopitkä eli nilkkaan asti ylettyvä. No, listahan on muutenkin vain suuntaa-antava... ;) Loppupelissä lahjathan ei ole se juttu vaan ajatus ja läheisten yhdessäolo.


Neule, Lindex / Inspire fleece aamutakki, K-Citymarket
Huom. kuvat ovat poimintoja ko. kauppojen nettisivuilta.


Mutta kaikkein eniten toivon itselle sekä läheisille


PS. Tuo pussilakanapakkaus on jo matkalla meidän kotiin. :) Ja tässä vielä yksi mieleeni juolahtanut, tarpeellinen juttu, nimittäin puhelimeeni autolaturi..

Haluaisin myös muistuttaa Muschin Jouluiloa- kampanjasta! Käykää tykkäämässä Muschista Facebookissa ja Musch lahjoittaa kodittomille koirille ja kissoille luonnonmukaista, kotimaista ruokaa. Mukaan pääset TÄSTÄ.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)