keskiviikko 19. joulukuuta 2012

SHOPPING CLUB

Heippa, jaanpa vinkin verkkokaupasta, joka itselleni tuli ihan uutena jonkin aikaa sitten. Jos vaikka on olemassa joku muukin, jolle asia on upouusi? ;)

Members.com on shopping-club- jäsenkerho, joka tarjoaa huipputuotteita erittäin edulliseen hintaan. Huippusuunnittelijoiden tuotteista voi saada jopa -70 %:n alennuksen. Kampanjat ovat rajoitettuja ajaltaan sekä tuotemääriltään, joten nopeus on valttia. Liittymällä shopping clubin jäseneksi, Members.com tiedottaa jäseniään tulevista kampanjoista, jolloin mahdollisuudet saada haluamansa tuote, paranee. Jäsenyys on ilmaista, eikä mielestäni juuri poikkea muiden nettikauppojen rekisteröitymiskäytännöistä. Muodin lisäksi kaupasta on mahdollista ostaa myös sisustustuotteita sekä matkoja.

Alla olevasta bannerista pääset tutustumaan sekä rekisteröitymään jäseneksi Members.comiin (myöhemmin myös blogini reunassa olevasta bannerista). Tällä hetkellä menossa olevia kamppiksia mm. Love Moschinolta ja Desigualilta! Tulossa mm. Michael Kors! Kannattaa tsekata! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)