sunnuntai 9. joulukuuta 2012

TALVIPÄIVÄN VIETTOA

Huomenna se olisi taas työpäivä. Harmi, että työtäni on melko hankala suorittaa etänä, jäisin niin mielellään kotiin. Taidan olla aikamoinen kotihiiri? :)

Luonto on aivan kamalan kaunis talvisessa asussaan, vaikka olenkin enemän kesäihmisiä. Eilisillan ja yön aikana satanut puuterilumi teki maisemasta entistä kauniimman. Sunnuntaipäivän kunniaksi työntelin lumikolalla pihamme puhtaaksi, kun traktorin käyttö ei kuulu meikäläisen lajeihin. Eikä traktorinkuljettajaa näkynyt mailla halmeilla. Normaalisti meillä siis hoituu lumityöt traktorilla eikä lihasvoimin. Lumi oli onneksi kevyttä pakkaslunta, mutta saapa nähdä, minkälainen jumi huomenna on? Piha on kuitenkin melko iso. Tässä vaiheessa lihakset tuntuvat vielä ihan hyviltä. :)


Lumitöiden jälkeen kävin vielä kävelemässä koirien kanssa ja innostuin ottamaan kamerankin mukaan. Akkuhan ei tietenkään riittäänyt pakkasessa kuin puolen kilometrin päähän kotirappusilta. Luvassa on siis vain muutama kuva lenkkimme varrelta. Umpihangessa metsässä kulkiessani totesin ilahtuneena, että kyllä ne pakarat ja redetkin saivat vähän harjoitusta, ettei vaan yläkropan "treenaukseksi" jäänyt. Hyötyliikunta kunniaan! :)Neri lähtövalmiina.

Martta

Ryhmä rämä: Kipuna, Martta ja Neri

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)