perjantai 14. joulukuuta 2012

TÄSTÄ SE VIIKONLOPPU ALKAA

Heips! Se olis taas perjantai. Ihanaa!  Viikonlopun ohjelmassa on niitä normaaleja juttuja. Ajattelin aloittaa sellaisen "paremman" siivouksen, saa nähdä saanko sen toteutuksen tasolle? Huomenna vaihtelua tuo ihanan ystävän saapuminen vierailulle ja suunnitelmissa on ainakin ulkoilla koirien kanssa. :) Muuten vietänkin päivän omien koirien kanssa keskenään.

Eilen olin kiertämässä kauppoja tämän samaisen ystävän kanssa. Aivan erinomainen reissu! Sain tehtyä lahjaostoksia sekä itselleni takin, josta olin jo aiemmin haaveillut. Mikä parasta, takki löytyi alennettujen tuotteiden joukosta, hintaa takille jäi alle 50 €. Kiitos, sopii minulle! Kaiken lisäksi tapasin pitkästä aikaa ystävääni ja näin heidän uuden kotinsa ensimmäistä kertaa. Hän oli laittanut kaiken niin nätiksi ja minulla jo jonkin aikaa ollut pesänmuokkausvimma kasvoi useammalla pykälällä. :)

Laittelen kuvaa takista tuonnempana. Taitaa olla muutamia muitakin hiljattain tehtyjä hankintoja, joista voisin laitella kuvatuksia, kunhan saan aikaiseksi.  Tänäänhän saapui myös odottamani Nellyn paketti sekä Oriflamen tilaus. :) Jospa vaikka viikonlopun aikaan olisin niin noheva? Nyt taidan kuitenkin ruveta suunnittelemaan ruoanlaittoa, onkin aikomus valmistaa oikein gourmet ateria nakeista ja ranskalaisista. :D Rentouttavaa viikonloppua!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)