keskiviikko 30. tammikuuta 2013

ALEN VIIMEISET

Moikka! Tähän väliin, kun alennusmyynnit vetelevät viimeisiään ja ovat jo joissain kaupoissa ohitsekin, ajattelin vilauttaa pari omasta mielestä onnistunutta ostosta alennusmyynneistä. Tässäpä ne ovat:

Rocket Dog: Ortensia.
Kengät ovat Brandokselta (www.brandos.fi) ja tosiaan alennusmyynnin aikaan ostettu. Maksoin omistani 37 euroa, nyt hinta näkyy olevan 75 €. Kerrankin minua lykästi! :) Nämä saanevat olla minun mustat perusavokkaani, koska oikeat avokkaat eivät pysy jaloissani vaan lonksuvat ärsyttävästi koosta riippumatta. Nämä ovat tuntuneet mukavilta jaloissa ja mikä tärkeintä, eivät ole lonksuneet. Tosin olen tepastellut näillä vasta tässä kotosalla, mutta uskoisin, että näillä tulen pärjäämään (peukut pystyssä, varmuuden vuoksi). Päässeevät Riikan matkalaukkuun ja tositoimiin reissun aikana.

Guess Gerri Crossbody Flap.

Joopa, joo. Taas piti ostaa uusi laukku, eikä merkkikään ehkä yllätä. Minkäs teet, olen mieltynyt tähän merkkiin. Olen jo jonkin aikaa katsellut olkalaukkua ja sitten Boozt.comin (www.boozt.com) alesta tärppäsi. Tämä oli viimeinen kappale ja sain tämän alle puoleen hintaan. :) Juuri nyt minusta tuntuu, että minulla on laukkuasiat melko hyvällä mallilla. Ainahan sitä haaveilee joistain tietyistä helmistä, mutta olkoon jotain siellä haavelistallakin

Boozt.comin aleen ennättää vielä, mutta viimeisiä hetkiä viedään, joten hurry up! Brandoksen ale näyttää loppuneen, mutta outletista voi tehdä löytöjä jopa -70 %:n alennuksella. ;)

*HUOMIO! Nyt kun löysin mieleisen olkalaukun, olen päättänyt luopua aiemmin talvella ostamastani Guess laukusta. Laukku on käyttämätön, aito Guess syksyn 2012 mallistosta. Laukku löytyy TÄÄLTÄ.  Jos kiinnostuit, laita sähköpostia tai kommenttia. Laitan blogiini myös virallisen myynti-ilmoituksen kuvien kera piakkoin, joten kannattaa pistäytyä katsomassa. ;)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)