keskiviikko 2. tammikuuta 2013

HEI, HEI JOULU!

Nyt kun on pikkuhiljaa palattu arkeen ja alettu ymmärtää, että on keskiviikko ja eletään vuotta 2013, olisi varmaan jo korkea aika luopua joulusta. Itselläni oli tänään vaikeuksia tuon viikonpäivän ymmärtämisessä ja vähän väliä tuntui, että on maanantai! Nyt alkaa jo ajatus taipua siihen, että huomenna on torstai ja sitten onkin jo perjantai. :) Mutta siihen joulusta luopumiseen. Lapsuuden kotonani joulukuusi oli sisällä usein aina loppiaiseen saakka. Ja mikäs tuota nyt olisi katsellessa, kun se on väellä ja vaivalla metsästä haettu ja koristeltu ja kasteltu. Mokomasta tuppaa vaan lähtemään neulasia siihen malliin, että vähempikin riittäisi. Aion ainakin henkisesti toivottaa joululle heiheit.

Tässä kohtaa voisin paljastaa, mitä joulupukki toi tullessaa. Niinkuin jo aiemmin totesin, oli kaikki saamani lahjat tarpeellisia ja toivottujakin. Paketeista paljastui mm. vaatteita, koruja sekä elektroniikkaa. Alla kuitenkin niitä pehmeiden pakettien sisältöjä. :)

Neulepusero Esprit, villasukat äidin neulomat.

Tuossa Espritin neuleessa on neuloksen seassa hopenvärisiä kimallelankoja, eivät vaan oikein kuvassa tahdo näkyä. Olinkin jo tovin etsiskellyt neuletta, jossa kimallelankoja olisi ja tämä oli kyllä oikein mieleinen lahja. Samoin äidin neulomat villasukat, niillä on aina käyttöä paleleville varpailleni. :) Yhdestä paketista kuoritui uusi kotelo iPadille. Ostaessani padin ostin sille myös hirmuisella kiireellä kotelon, joka olikin kyllä ihan hirveä ja iso ja ruma ja kamala. Nyt kelpaa kuljettaa vempainta yleisilläkin paikoilla, sillä uusi kotelo on enemmän kuin tyylikäs. :)

iPad suojakotelo Friis&Company.

Kaikki saamani lahjat olivat kyllä ihan parhaita! Ja mikä parasta, myös käytännöllisiä. :) Joulukuusi olkoot vielä huomiseen - ainakin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)