keskiviikko 23. tammikuuta 2013

IHASTUTTAVA TEE

Moikka pitkästä aikaa! Eilisen päivää pörräilin edes takaisin töistä päästyäni enkä olevinaan millään malttanut rauhoittua koneen ja blogin ääreen. Lohduttavaa tosin huomata, että minulla on muutakin elämää kuin koneella istuminen. :D Mitään erikoista ei edes tapahtunut, kävin lenkillä rakkaan koirulini kanssa, imuroin ja tein ruokaa. Eli aivan normaaleja päivärutiineja. 

Tänään päivällä joimme teetä työkaverini kanssa ja hän pohti, mitä teetä hänen ystävänsä oli hänelle aiemmin tarjonnut. Tästä pohdinnasta innostuneena surffasin Nordqvistin nettisivuille ja törmäsin alla olevaan ihanuuteen. Olen ehkä vähän jopa ihastunut tähän kaunokaiseen! :) Mistäköhän tätä saisi, tietääkö joku?

Kuva: Nordqvist.fi

Kyseessä on China Silvery Strawberry eli Hopeinen teemansikka. Teepensaasta poimitaan valikoiden pitkät kärkilehdet, joista sidotaan ensin nippuja ja muodostetaan mansikan kokoisia "murkuloita". Lehtien takapinnat ovat ohuen nukan peittämät, joten teepallot ovat hennon hopeisia väritykseltään. Kun teepallon laittaa kuumaan veteen, siitä puhkeaa kaunis kukka. Ja tuloksena on kupillinen vihreää teetä, lasista nautittuna myös silmäniloa. Aivan ihanan kaunis minusta! Tämä olisi kiva vaikka tuliaislahjaksi - erilainen ja hieman poikkeava. Itse en ainakaan ole törmännyt tälläisiin. Hyvää viikon puoliväliä!

EDIT 24.1.13: Koska olen hätäinen, kaikkihetiminullenyt-tyyppi, en sitten huomannut, että kyseistä teetä plus monia muita, voi tilata ainakin Nordqvistin sivuilla olevasta verkkokaupasta. Ostokset voi maksaa kätevästi verkkopankissa tai luottokortilla. Saatan joutua tekemään pienen tilauksen, niin ihastunut tähän olen. :)
Nordqvistin sivuille pääset TÄSTÄ.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)