tiistai 29. tammikuuta 2013

LÄHES TAIVAALLLISTA

Heipsan! Tämä päivä alkoi uudella tuttavuudella, joka löi itsensä läpi kerta laakista. Ostin tämän lähes taivaallisen herkun eilen ruokatunnilla vain koska se oli alennuksessa. En kuitenkaan jaksanut syödä sitä eilen, joten otin sen tänään aamupalaksi. Ah ja voi, mitä herkkua! Makuna oli raparperi, kohta laitetaan testaukseen mustikka. Ihan vesi tulee kielelle pelkästä ajatuksesta. Ja mikä parasta, kyseessä on kotimainen tuote, joka itselläni painaa aika paljon kupissa.  Tuote on laktoositon sekä sisältää asidofilus bifidusta, joten tämä tekee hyvää myös masulle. Suosittelen lämpimästi! :)

Valio Eila Laktoositon Lohkeava jogurtti.

Valio Eila Laktoositon Lohkeava jogurtti.

2 kommenttia :

 1. Miun pitää kokeilla tätä. Vaikka en siedä maitoa, kuin luomumuodossa, niin oon syöny juustoportin laktoositonta jugurttia jossa on myös maitohappobakteerit mukana. Ja yllätys yllätys,se ei ole tehnyt oireita :).

  Mimmu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tämä sopii siulle. On tosiaan nii-in namia, että on kovin harmi, jos ei tätä pysty syömään. Tosin makuasiahan tämäkin tietty on, toinen tykkää, toinen ei ja joku ei ehkä voi syödä tätäkään... :)

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)