sunnuntai 13. tammikuuta 2013

LAHJA YSTÄVÄLTÄ

Sain tänään myöhäisen joululahjan ystävältä. Tämän lahjan ulkonäkö ihastutti minua niin kovasti, että se sai kunnian päästä myös tänne blogiin. Pidän kovasti eläinkuoseista ja heti pullon nähtyään tämä ystävä oli ajatellut minua. Nyt tämä söpö, pehmeäpintainen pullo komeilee minun hyllyssäni. Sisältö on kermalikööriä. Jos ulkokuori on näin tyylikäs, tuskin sisältökään hassunpaa on? Se saa kyllä ainakin toistaiseksi jäädä arvoitukseksi. Ystävän sanat, jotka lahjaa siivittivät, osuivat sydämeeni ja lämmittävät mieltäni vielä pitkään, niissä oli sisältöä kerrakseen. Kiitos ystäväni! Kaikesta huolimatta olet jaksanut ajatella minua ja arvostan sitä todella. Olet ajatuksissani. :)

4 kommenttia :

 1. No nyt on sitten vihdoin ja viimein "pakko" kommentoida jotakin blogiisi, vaikka vaarana onkin, että joku täysin tuntematon ihminen lukee kommenttini...
  Lahjaan ei ikinä pitäisi liittää mitään velvoitteita saajalle, mutta ehkä voin olettaa, että tämän sisältö joskus vielä tulee nautituksi ns. meidän kesken? Pullohan jää tietysti sitten edelleen sulle hyllyn koristukseksi tyhjänäkin;)

  VastaaPoista
 2. Hih, voit olettaa. :) Mukavaa, että rohkenit kommentoimaan, onhan tässä hommassa tosiaan oma "jännitysmomenttinsa". ;)

  VastaaPoista
 3. Tulipa Afrikassa vietetty aika heti mieleen tuon pullon nähtyäni. Päällys on tuttu, sisältö ei :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa herättää muistoja eloon mielen sopukoista. Itselläni muistinvirkistäjinä toimivat kuvien lisäksi mm. tuoksut ja biisit. :) Kiitos kommentistasi.

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)