maanantai 28. tammikuuta 2013

NATURE SECRETS SUIHKUGEELIT

Myöhäinen tervehdys! Saamistani Oriflame tuotteista on ollut vielä esittelemättä Nature Secrets- sarjan suihkugeelit. Sarja sisältää herkullisen tuoksuisia vartalonhoitotuotteita saippuoista suihkeisiin. Sarjasta löytyy monipuolisesti tuotteita vartalonhoitoon ja tuoksuissakin on mistä valita. Hintatasoltaan sarja on edullinen, mutta laadultaan tuotteet ovat tuttua Oriflame laatua - laadusta ei siis ole tingitty. Minulla kokeilussa olivat Jojoba & mango suihkugeeli herkälle iholle sekä kevyesti kuoriva Minttu & vadelma suihkugeeli. Oma suosikkini näistä kahdesta on niukasti jojoba & mango ja tähän ratkaisuun päädyin tuoksun vuoksi. Molemmissa tuotteissa on puolensa.

Nature secrets jojoba & mango shower gel. Oriflame.
Molemmat tuotteet tuoksuvat herkulta ja jättävät miedon tuoksun myös iholle. Kuorivassa minttu & vadelma suihkugeelissä tuoksu on ehkä aavistuksen kilpasiskoaan voimakkaampi ja omaan nokkaani tuo mintun ja vadelman yhdistelmä ei oikein toimi. Tuoksu ei ole paha, mutta ehkäpä totutusta sen verran poikkeava, etten ymmärrä siitä tykätä erityisemmin. Jojoban ja manogn tuoksuinen tökötti taas on kuin karkkia minulle, tekisi mieli maistaa sitä. Juuri niin hyvän tuoksuinen se minusta on. :)

Nature secrets mint & raspberry shower gel. Oriflame.
Tuoksun lisäksi nämä hellivät myös muita aisteja ja virkistävät samalla mieltä sekä kehoa. Oma ihoni on varsinkin näin talviaikaan kovin kuiva ja herkähkö. Jojoba & mango suihkugeeli sopii myös herkälle iholle, eikä kuivata ainakaan omaa ihoani entisestään. Normaalien pesujen välissä minttu & vadelma kuorii ihoa hellävaraisesti, jonka jälkeen kuiva iho ottaa paremmin myös kosteusvoiteet vastaan. Koska kyseessä on kuoriva suihkugeeli ei se tietenkään ole aivan varsinaisen kuorinta-aineen veroinen, mutta herkemmälle iholle juuri sopivan tuntuinen tuote poistamaan kuolleet ihosolut. Halutessaan sitä voi käyttää myös varsinaisia kuorinta-aineita useammin, mikäli iho sen sallii. Paksumpi nahkaiselle tämä tosin voi olla liiankin kevyt tuote, mutta onneksi tuotteissa on vara valita. :)

Oletko itse kokeillut kyseisiä tuotteita tai muita Nature Secrets sarjan tuotteita? Mikä on oma lempparisi?

Nature secrets- tuotteita lisää TÄÄLLÄ.

*HUOM! Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Savonlinnan alueen Oriflame edustajien kanssa.*

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)