maanantai 21. tammikuuta 2013

OIKUKAS TUKKANI

Taas on uusi viikko pyörähtänyt käyntiin. Itse aloitin viikkoni kampaajalla, työpäivän jälkeen tosin. Kuten kaikki minut tuntevat tietävät, on tukkani hyvin oman arvonsa tunteva ja itsepäinen tapaus. Ja kaiken kukkuraksi sitä on paljon. Tällä kertaa tukkaani ei kylläkään ohennettu enää ollenkaan, alan olla sinut sen asian suhteen. Muuten kuontaloni näyttikin taas kerran oman luontonsa.

Tarkoituksena oli poistaa kesästä asti tukassani ollut punainen osio. Sepä vaan ei noin vaan onnistunutkaan vaan punainen vaan olla möllötti tukassa eikä ollut lähdössä mihinkään. Eikä se lähtenyt mihinkään! Kun osioon oli tehty värinpoisto (x2) ja sitä oli tuloksetta koitettu myös vaalentaa, tehtiin päätös ruveta neutraloimaan punaista ruskealla. Mikään ei vaan mennyt niin kuin piti ja lopulta päädyttiin tähän violettiin. minulla on siis "virallisesti vinoletti"! :D Suurempia muutoksia ei tehty, latvat siistittiin ja väriä muutettiin asteen verran tummemmaksi. Kuvista muutosta ei oikeastaan huomaa ollenkaan, eikä muutos tosiaan kovin suuri ole tosielämässäkään. Se fakta on kuitenkin nyt todistettu, että hius voi reagoida väriaineisiin yllättävällä tavalla, eikä käyttäydy lainkaan siten kuin on odotettu. Onneksi kampaajani on näppärä nainen ja minä läksin hymyssä suin kotiin...vaikkei kaikki mennytkään ihan niinkuin piti. :) 

Viime yö meni taas ihan harakoille eli valvoessa, joten tänään aion käydä hyvissä ajoin nukkumaan. Nyt ehkä huippikset ennen nukkumaanmenoa, vähän iltapalaa ja sitä rataa. Huomenna, toivottavasti, pirteempänä kuin tänään. Hyvää alkanutta viikkoa!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)