keskiviikko 9. tammikuuta 2013

OU NOU! KRIISI!

Heipskukkuu! Mainitsin eräässä aiemmassa postauksessa kärsiväni blogikriisistä. Tällä tarkoitin ja tarkoitan sitä, että blogini arvelluttaa itseäni aiheita, ulkoasua ja nimeä myöten. Tunne ei ole edelleenkään muuttunut vaan sama epävarmuus jatkuu. Onko tämä nyt sitten vaan jotain aloittelevan bloggaajan epävarmuutta vai onko pinnan alla kytemässä todellinen ongelma? Iiiiiik!

Haluaisin vaihtaa blogini nimeksi vaikkapa Ou Nou. :D Nimi kuvastaisi tätä paljon paremmin kuin nykyinen, joka on mielestäni turhan mahtipontinen ja antaa turhia odotuksia jostain erittäin hienosta ja asiallisesta sekä asiapitoisesta blogista. Pidän kuplista ja pidän myös kimalluksesta, mutta... Mitäs mieltä olette, olisiko Ou Nou parempi nimi? Väsäsin sivupalkkiin kyselyn, jossa halukkaat, joita tietysti on pilvin pimein, voivat äänestää joko  vanhan nimen puolesta tai vastaan. Koska kommenttiboksit huutavat tyhjyyttään, ajattelin, että, tällä tavoin kukin voi anonyyminä henkilönä ilmaista mielipiteensä helpommin ja minä saan kaipaamaani palautetta. Hyvät ihmiset, äänestäkää, tiedän että olette siellä! ;) Huomioikaa, että saatan kyllä äänestystuloksesta huolimatta toimia mielivaltaisesti... mutta olisin hyvin, hyvin kiitollinen avusta. Ai, niin. Vastausaikaa on sunnuntaihin (13.1) ilta seitsämään asti.Ulkonäköseikat ovat "helppo" juttu, sitähän voi aina muokata. Ja tarkoitan tietysti blogia, en yläpuolella loistavaa pärstääni. :D Sitä taas en tiedä ollenkaan, voiko blogin nimeä noin vaan muutella? Hallintasivulla se on näköjään mahdollista tehdä, mutta noin niinku käytännössä. Vaihtuuko myös osoite vai onko se valinnaista? Miten ohjata lukijat uuteen osoitteeseen? Onko helpointa perustaa kokonaan uusi blogi, johon vie vanhat postaukset? Vai olisiko yksinkertaisesti viisainta unohtaa moiset suunnitelmat ja pysyä siinä, mitä on? Help!

Aivan kaikkea tolkkuani en ole vielä menettänyt, vaikka olenkin "painiskellut tämän uudenlaisen ongelman parissa" ja haluankin näyttää mitä löysin lenkkipolulta. Mielestäni höyhenen kärjessä on aivan selvä sydän, eikö olekin? Kyllä luonto on aika ihmeellinen. :)
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)