sunnuntai 6. tammikuuta 2013

...SINNE MISSÄ ON LÄMMIN

Kun nyt olen jo useamman päivän ajan vouhottanut matkakuumeestani, niin oli pakko kaivaa vanhoja matkakuvia esille. Niiden katseleminen ei kyllä ainakaan auta yhtään laannuttavasti tähän tautiin... olen myös katsellut matkatoimistojen sivuja, sillä lailla puolella silmällä. Sinne missä on lämmin, sinne haluan. :) On vaan omat haasteensa matkakohteen valinnassakin. Tähän asti olen aina matkustanut uuteen kohteeseen, jos puhutaan aurinkolomista. Siltikin voisin koska tahansa lähteä uudelleen Krabille sekä Dubaihin. Siinä kaksi ehdottomasti parasta matkakohdetta, joissa olen käynyt - tähän asti. :) Uutena mahdollisena matkakohteena pitäisin Kap Verdeä, onko kellään kokemusta paikasta?

Matkakohteen valintaan vaikuttaa tällä(kin) kertaa se tosiasia, ettei loma kestä viikkoa pitempään. Eikä meillä oikeastaan noiden lemmikkien takiakaan ole mahdollisuutta pidempään poissaoloon. Voisihan se pidempikin aika järjestyä, mutta sen verran hankalaa se on, että on huomattavati helpompi tyytyä siihen viikon lomaan. Viikosa ei siis oikein tunnu olevan järkeä lähteä kovin kauas. Eli kaukomatkat ovat heti pois laskuista, lähellä taas on vaihtoehdot melko vähissä... enkä tiedä edes olisiko minulla matkaseuraa? Itsekseni vaan intoilen. :D

Alla kuvia osalta matkoiltani. Noiden paikkojen lisäksi olen käynyt Marmariksessa (Turkki), Kossilla (Kreikka), El Gouna (Egypti) sekä Goa (Intia). Toki olen reissannut myös muualla, mutta jos nyt edelleen ollaan niissä lämpimissä matkakohteissa. :) Pienellä (lue: suurella) kateudella olen kuunnellut ja lueskellut muiden lähtevän, kenen mihinkin maailman kolkkaan. Mutta en minäkään ihan vielä ole luopunut toivosta, saatanpa päästäkin reissuun, you never know! ;)

Sharm el Sheikh, Egypti

Sharm el Sheikh, Egypti

******
Dubai, Yhdistyneet Arabiemiraatit

Dubai, Yhdistyneet Arabiemiraatit
******
Krabi, Thaimaa

Krabi, Thaimaa******
Hua Hin, Thaimaa

Hua Hin, Thaimaa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)