keskiviikko 16. tammikuuta 2013

WELLNESSPACK WOMAN

Tänään on WellnessPack Woman- tuotteen vuoro päästä esittelyyn. Kerroinkin jo aiemmin saaneeni testiruotteita Oriflamelta ja tuotteet sisälsivät myös tämän ravintolisätuotteen. Olen nyt syönyt näitä "pillereitä" muutaman päivän ajan, mutta vielä ei tietenkään voi oikein sanoa, oko niillä ollut vaikutusta. Ajattelinkin, että tästä postauksesta tulee kaksi osainen, ensimmäisessä perehdytään tuotteeseen ja toisessa osassa summataan  tulokset.

WellnessPack Woman on siis ravintolisä Oriflamelta. Tuote sisältää 21 annospussia, joihin on pakattu päivän tarvittavat vitamiinit, hivenaineet ja rasvahapot. Neljä kapselia, siististi pakattuna, helppo käyttää. Tuotteella on kliinisesti todistettu teho ihon ja elimistön hyvinvointiin. Se on ruotsalaisten kehittämä ja valmistettu korkealuokkaisista raaka-aineista eikä myöskään sisällä eläinperäistä gelatiinia. 

Päivän annos

Kapselit vasemmalta: Swedish Beauty Complex Plus- kapseli (musta), jonka ainesosana on mm. mustikkauutetta. Monivitamiini-kivennäisaine- kapseli (beige), joka sisältää mm. B-ryhmän vitamiineja, C- ja D-vitamiinia, rautaa, sinkkiä, magnesiumia. Kaksi omega3- kapselia (kellertävät). Katso täydellinen tuoteselostus TÄÄLTÄ.Muutaman viikon päästä palataan aiheeseen "kuurin jälkeen"- tunnelmissa. Muista siis vierailla blogissani jatkossakin! ;)

PS. Jos teit uudenvuodenlupauksen paremmasta ja terveellisemmästä elämästä, on tässä tuote juuri Sinulle. Kannattaa tsekata myös Wellness keitot, joista mainitsin TÄÄLLÄ.

Kannattaa katsoa Wellness Natural Balance Soup keitoista myös Oriflamen sivuilta ÄLTÄ.

2 kommenttia :

  1. Tummassa kapselissa on myös erittäin tehokasta
    antioxidanttia, astaksantiinia, mustikan ohella.

    Suosittelen, käyttänyt jo useamman vuoden.

    Anneli

    VastaaPoista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)