sunnuntai 24. helmikuuta 2013

LETTUJA, NAM!

Moikkelis vaan! Taas päästiin ruoka-aiheeseen! :D Jo viikolla mieleni teki lettuja, mutta vasta tänään sain aikaiseksi tehdä niitä. Oikeastaan A paistoi ja minä tein taikinan ja tällä kertaa ihan valmiista lettu- ja vohvelitaikinasta, johon lisätään vain neste. Aika vaativa tuo meikäläisen osuus tässä. :D Veden sijaan käytin omenamehua ja se antoikin mukavan piristyksen "normilettuihin". Kannattaa kokeilla! ;) Tarjoiluun vielä omista omenoista tehtyä hilloa (joka sekin muuten on armaan mieheni tekemää!) ja herkkuhetki on valmis! :P

Maistuis varmaan sullekkin!?
Tänään oli mukava, lupsakka päivä. Ulkoilua, herkuttelua ja ihan vain oleskelua. Kotityötkin tuli hoidettua jo eilen, joten hyvällä omalla tunnolla sain olla miten huvittaa. Ei kai aina tarvitse olla menossa ja tekemässä jotain hirmuisen tärkeää tukka putkella? Toki sain tehtyä jotain, mitä olin suunnitellut jo pitemmän aikaa. Aloitin läpikäymään vaatehuoneeni aarteita. Ja kyllähän sieltä kaikenlaisia muinaisjäänteitä löytyikin! Toisaalta seassa oli myös käyttämättömiä, uusia vaatteita, joissa oli vielä laputkin kiinni. Urakka jäi vielä kesken, mutta  tässä vaiheessa jo toista muovikassillista vaatteita etsii loppusijoituspaikkaa tai uutta kotia. ;)

Siinäpä se seuraava ongelma onkin - mihin vaatteet seuraavaksi?! Kaikki ovat kuitenkin käyttökelpoista ja hyväkuntoista tavaraa. Ehkä aikani taas pyörittelen kasseja nurkissa ja sitten kuljetan kassit vaatekeräykseen. Vaikka eihän sitä koskaan tiedä, jos olisin tällä kertaa niin noheva, että laittaisinkin ne myyntiin....? Epäilen hieman... Mitenköhän kaikki muut ovat tämän dilemman ratkaisseet?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)