lauantai 23. helmikuuta 2013

MIELITEKOJA

Helou! Otsikosta joku jo saattoi ajatella, että paasaan taas syömisestä, koska viime aikoina ruoka ja syöminen on ollut melko usein aiheena. Tällä kertaapa aiheena on kuitenkin jotain muuta. . :) Keräilin pienen kuvakollaasin Nelly.comin ihanuuksista, jotka mieluusti ottaisin omaan huostaani. Eli mielitekojen kohteena ovat - yllätys - vaatteet, kengät, ja korut. Löytyypä kollaasista yksi laukkukin. 

Verkkokauppojen sivuille meno pitäisi varmaan estää minulta, sillä ne ovat ikäänkuin oman elämäni karkikauppoja. Aina löytyy yhtä ja toista uutta ja ihanaa, jota sitten alkaa tehdä mieli. Varsinkin kun kausi vaihtuu ja kappoihin tulee uuden kauden tuotteet myyntiin, ne ovat pahoja aikoja. Toisaalta niihin aikoihin voi saada myös edellisen kauden tuotteita alennettuun hintaan. Enkä varmaan ole ainoa, jota tämä sama tauti vaivaa?


Kaikki nämä ja paljon muuta löydät Nelly.comista.
Vinkki! Nellyssä on tällä hetkellä topit alkaen 4,95 € ja ilmaiset toimituskulut kuun loppuun!
Nelly.comiin TÄSTÄ

2 kommenttia :

 1. No miuta vaivaa myös tuo sama tauti ;). Jotenkin tää kevät pistää tilailemaan vielä normaalia aktiivisemmin vaikka mitä ja tässä onkin saanu vähänväliä hakea pakettia tai palautella pakettia...Kun harvoin käy niin, että kaikki paketissa oleva olisi käyttökelpoista tavaraa! Nyt on pakko kyllä hillitä vähän, kun on muitakin kohteita tiedossa mihin tuota rahaa laittaa, mutta hyvä vinkki tuo Nelly, se olikin päässy unohtumaan ;)!

  Mimmu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos, älä muuta! Kyllä pakettia menee edestakasin. Miten lie siinä vaiheessa, kun palautuskulut tulee itselle maksettavaksi, tätähän on ainakin väläytelty mediassa, tuleeko harkittua tarkemmin tilauksiaan? Joo, rahan menoa on miullakin tässä ollut näiden teknisten vempainten hankintojen suhteen, mutta silti vaan ois mukava saada jotain kevät uutta...minkäs sitä itelleen voi. :)

   Maria

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)