tiistai 19. helmikuuta 2013

SYÖMINEN MIELESSÄ

Hepskukkuu! Olen varmaankin liikkunut viime aikoina hieman enemmän kuin syvimmän talven aikaan ja siksi ajatukset pyörivät yhtenään syömisen parissa. Näin ainakin uskottelen itselleni. :D Tosin kyllähän minä tänäänkin riensin heti töistä tultua lenkille Nerpan kanssa ja vähän toista tuntia tarvottiin metsäkoneen jättämiä jälkiä ristiin rastiin välillä ylä- ja välillä alamäkeen. Ei siis mitään tasamaalla lontustelua, hyvin auratuista teistä puhumattakaan.

Oikeasti en pohdi kovinkaan paljoa syömisiäni, mutta tykkään kovasti syömisestä! Tänään meidän lautasilla oli aurajuustokeittoa, perussalaattia sekä leipää. Koska iltaruoka koostui pelkistä kasvi- ja maitotuotteista, haaveilen hieman "kiuasnakeista". Kiuasnakit tehdään nimensä mukaisesti saunan kiukaan kivillä folionyyttiin käärittyinä. Ja ovat kyllä aika herkkua! Niitä on saunan päälle kiva mutustella sinapin ja saunajuoman kera. :)

Illallinen
Kohta suuntaan siis saunaan ja kylläpä ajatus sen lämmöstä tuntuukin houkuttelevalta! Lenkin ja syömisen jälkeen olen usein viluinen, niinkuin nytkin. Päivällä kaupassa piipahtaessani minulle tuli lähes pakottava tarve napata juomahyllystä meille saunajuomat, mutta nytpä ei olekaan kyseessä ne perinteiset sidukat tai oluset. Ostin tölkit Angry Birds limua! Taisi kauppareissulla vähän lapsettaa, mutta ikähän onkin vaan  numeroita. :) Nyt sinne saunaan, niin pääsee sitten testaamaan nuo limut! Ovatkohan hyvää?

Saunajuomat :) (ja leffanamit)Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)