torstai 21. helmikuuta 2013

VEISTOKSIA JA SAVUA KORVISTA

Kukkuu! Eilinen hujahti niin kiireesti, etten ennättänyt edes tänne blogin pariin. Todellisuudessa tuskailin kännykän kanssa. Herran jestas, että näissä nykypuhelimissa on numeroiden siirto puhelimesta toiseen tehty hankalaksi. Ennen numerot siirtyi niin helposti kortin mukana, mutta ennen oli ennen. Nyt pitää olla kaiken maailman tilejä ja pitää synkronoida ja eksportata ja importata jajaja. Välillä varmaan savu nousi korvista, mutta sain kuin sainkin numerot siirrettyä! B) Mainitsinkin joskus aiemmin täällä blogissa, että puhelimeni mikrofoni on sökönä. Vaikka se meneekin takuuseen, ostin uuden puhelimen - ja kyllä, nyt vaihtui merkki. Mutta palailen tähän aiheeseen myöhemmin.


Tänään töiden jälkeen käytiin katselemassa valmisteilla olevia jääveistoksia. Upeita ilmestyksiä tuloillaan! Tässä vilaukselta osia suuremmista kokonaisuuksista. Kyllä jotkut on taitavia käsistään. Itse en saisi jäämöykystä mitään aikaiseksi. Varsinkin tuo alla oleva lintu kaikkine lisukkeineen tuntuu lähes mahdottomalta, että se on tehty jäästä!

Sauna on lämpenemässä. uuni on lämpenemässä, johon pääsyä viinerit odottavat. Ja minä odotan vieraita. Kuten edeltävästä voi arvata, on ohjelmassa saunontaa ja iltakahvit ja -teet. Mukavaa iltaa! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)