sunnuntai 17. helmikuuta 2013

VINKKI NUHANENILLE

Heips! Tajusin tässä juuri, etten edes toivotellut hyvää ystävänpäivää täällä blogissa. No, joku on keksinyt, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan, joten toivotankin nyt myöhästynyttä ystävänpäivää! :)

Ajattelin tässä yhteydessä myös vinkata mahdollisia nuhaneniä erinomaisesta tuotteesta. Ja sopiihan tämä lähes mihin tahansa käyttöön, joten ei haittaa, vaikket olisikaan juuri flunssan kourissa. :) Itse käytin tätä tuotetta flunssani aikana ja nenän alueen iho pysyi lähes terveenä koko taudin ajan, vaikka nenäliinoja kuluikin ihan hurja määrä. Kyseessä on Oriflamen monikäyttöinen klassikkotuote Tender Care.

Turhaan tätä hoitovoidetta ei kehuta, sillä se todella käy melkein mihin vain sitä keksii käyttää. Ja ihanteellinen se on oikein kuivalle iholle, kuten rohtuneille huulille, kyynärpäihin tai nuhanenälle. Pinkki purnukka on perinteinen, mutta lisäksi tuotteesta on saatavilla ns. kausituotteita, jotka tällä hetkellä ovat kirsikka ja manteli.  Lisäksi saatavilla on Tender Care huulivoide puikkomaisena vaihtoehtona. Tender Care on jokanaisen must have- tuote!

Uusinta Oriflame esitettä pääset selaamaan TÄSTÄ

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)