maanantai 18. maaliskuuta 2013

101 POSTAUSTA

Moih! Se on kuulkaas hyvät lukijat niin, että sata (100) postausta napsahti lauantaina rikki ja luet parhaillaan sadannettaensimmäistä (101.) höpötystä. Niin se vaan pääsi luiskahtamaan ohi kevätnärkästyksen merkeissä, ilman minkäänlaisia juhlallisuuksia. :D Olen koittanut miettiä, mitenkä tätä rajapyykkiä juhlistaisi, enkä ole oikein päässyt varsinaiseen lopputulemaan. Kylppärin kaapeissa olisi kyllä ainakin se sata ja yksi avaamatonta purkkia ja purnukkaa, joista varmaan löytyisi jotakin pientä vaikkapa arvottavaksi teidän lukijoiden kesken. Itselleni ongelmaksi muodostuu se, että blogiarvonta on itselleni täysin uusi käsite, enkä tiedä siihen liittyvää säännöstöä. Olen kallistumassa siihen, ettei säännöstöä taida varsinaisesti ollakkaan? Olisiko siellä ruudun takana viisaampia, joilta saisi vinkkiä aiheeseen?Yllä olevat kuvat liittyvät tuleviin postauksiin. Jos siis jokin kuva herätti mielenkiintosi, niin kannattaa vierailla blogissani jatkossakin. ;) Ja mieli tekisi se arvonta teille järkätä, mutta sen järjestäminen vaatii vielä hieman tutkimuksia. Kärsivällisyyttä siis. 

Nytpä alan katsomaan salkkareita. Sen jälkeen huippikset neloselta ja takaisin maikkarille Housen pariin. Maanantai on tämmönen "tyttöjenilta", niinkuin armas mieheni asian on ilmaissut. :)S Seuraattekos näitä sarjoja tai jotain muita sarjoja?

4 kommenttia :

 1. Hui, joko näitä siun kirjotuksia on tullu niin monta luettua :o mutta onnee ja jatka samaan malliin, miule nää siu jutut on ainaki aina hyvää iltalukemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui hai, kyllä vaan. Niin monta on tullu kirjoteltua. Ah, tätä luomisen tuskaa! On varmaan sopivan unettavaa iltalukemista... :D

   Poista
 2. Muistan, kun mietit facebookissa että pitäisikö sitä alkaa kirjoittelemaan vai ei! Ja musta siitä on ihan hetki, johan tää aika vierähtää!! Nää sun postaukset on kyllä tosi kivoja luettavia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se aika rientää! Ja kiitos Laura mukavasta kommentista :)

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)