perjantai 15. maaliskuuta 2013

BASILIKAA JA PERSIKKAA

Heissulivei immeiset! Jokos olette päässeet selamaan uutta Oriflamen kuvastoa joko perinteiseen tyyliin paperisena tai nykyaikaisemmin sähköisenä versiona? Tässä jaksossa uutuustuotteina on mm. Nature Secrets sarjaan basilikalla ja persikalla höystetty suihkugeeli, palasaippua sekä käsivoide. Jos entiset merkit pitävät paikkansa, on tässä tuleva lempparituote minulle. :)


Jakson lehdessä on paljon vartalonhoitotuotteita alennetuin hinnoin. Alla näistä muutamia esimerkkejä. Ensimmäisenä oleva Perfect Body- sarjan uutuustuote on myös saatavilla tutustumishintaan, mikäli ostaa esitteestä vähintään 25 €:lla. Normaalisti kierrän kaukaa tälläiset selluliiittivoiteet, mutta tätä melkein haluaisin testata.

Muistathan myös, että Oriflamen valikoimaan kuuluvat tuoksut sekä Sinulle että Hänelle. Miehille on myös saatavilla omat ihonhoto ja -puhdistustuotteensa. Hellävaraisia tuotteita myös perheen pienimmille.


Itselläni kuluu ilmeisesti niin vähän meikkejä, etten ymmärrä niitä poimia näihin postauksiin. Vaikka Oriflamen laadukkaat, eläimillä testaamattomat meikit ovat huippuluokkaa! Tästä kyllä tulikin mieleeni, että puuteri alkaa vedellä viimeisiään... 

Käykäähän katsomassa uusin esite TÄÄLTÄ, sieltä löytyy myös niitä puutereita. ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)