tiistai 5. maaliskuuta 2013

(H)AJATUKSIA

Tervehdys! Pääsin taas ääneen. Tän pienen hiljaiselon aikana, olen tutustunut ja lueskellut monia nii-in hienoja blogeja, että "oma olemiseni" on taas hyvin kyseenalaistettu, omassa mielessäni ainakin. Omat jutut tuntuvat hirvittävän pinnallisilta, lapsellisilta ja turhilta joka vinkkelistä. Eikä tämä voi olla pelkkää itsekrittiikkiä, niih. En tiedä pitäisikö tähän piirtää hymynaama, surunaama vai yllättynyt naama? Ehkä kaikki.

Oikeilla bloggaajilla on viisaita sanoja, mielenkiintoisia tekstejä ja hienoja mielipiteitä. Teksteissä on asiaa, eikä pelkkää sanasälää. He osaavat tehdä asiastaan kiinnostavan omaperäisyydellään, raikkaudellaan, hyvillä kuvillaan tai näiden yhdistelmillä. He ovat viihdyttäviä, tarjoavat inspiraatioita ja kokemuksiaan lukijoidensa käyttöön. Samalla he joutuvat avaamaan elämäänsä ventovieraille - ainakin jossain määrin, kuka enempi, kuka vähempi. Toki se on täysin vapaaehtoista, kuten myös blogien lukeminen. 

Kummaa asiassa onkin minusta se, miten paljon bloggaajia arvostellaan - usein vieläpä negatiivissävytteisesti. Kritiikkiäkin voi toki antaa, mutta asiallisuus tulisi mielestäni siinäkin kohtaa säilyttää. Lukemisen voi myös vaan lopettaa, mikäli blogi ei miellytä. Eikä henkilökohtaisuuksiin pitäisi sortua missään tilanteessa! Kaikilla meillä on oikeus pukeutua kirpputorivaatteisiin tai mihin tahansa, mikä itseämme miellyttää ja silti haaveilla Louis Vuittoneista. Joillain meistä on varaa myös hankkia niitä Vuittoneita. Entä sitten? Ei se ole minulta pois. Omiin tavoitteisiin tulee pyrkiä, olipa tavoite urheiluharrastukseen, työelämään tai itsensä huolehtimiseen liittyvää. Siinä sivussa voimme vaikka kirjoittaa blogia, kuka harrastuksenaan töiden/opintojen lomassa, kuka työkseen.

Itse toivoisin osaavani kirjoittaa oikeita ajatuksia, oikeista asioista. Kirjoittaminen on kuitenkin kyky, joka toisilla on, toiset oppivat siihen ja toiset eivät osaa, eivätkä opi. Toivottavasti opin. Näillä ajatuksilla en halua  vähätellä lukijoitani tai yleensä blogien lukijoita, suurin osa lukijoistahan kuitenkin on niitä hiljaisia lukijoita, jotka eivät kehu eivätkä kritisoi. Suurin osa kommenteista on asiallisia. Lukijoita tulee yhtälailla arvostaa ja nimenomaan teitä varten haluaisin ottaa esille asioita, jotka kiinnostaisivat lukijoitani, jotka inspiroisivat, esittelisi jotain kokeilemisen arvoista. Valitsen blogini juttuihin ainoastaan sellaisia tuotteita, joita minulla itselläni on tai joita voisin itse kuvitella käyttäväni, joista haaveilen tai joita olen ajatellut hankkia. Juttutoiveitakin toivon teiltä lukijoilta, niitä voi laittaa kommenttiboksiin tai yksityisemmin sähköpostiini. Samoin kysymyksiä. Myös kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita, vuorovaikutteisuudella voimme yhdessä tehdä blogistani sinua, minua ja meitä kiinnostavamman.

Tähän loppuun haluan kiittää kauniisti pientä lukijakuntaani. Toivon teidän lisääntyvän, jos ymmärrätte, mitä tarkoitan. ;)

Vinkvink! Ihana Guess laukkuni on vielä myynnissä, löytäisikö se uuden omistajan Sinusta?
Laukun löydät aiemmasta jutusta TÄÄLTÄ

2 kommenttia :

 1. Elähän nyt, mie ainakin luen aina innolla siun juttuja :) Ja jeee! nyt on ilmestyny tykkää-napit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiitos! Ehkä sitä ite on pahin kriitikkonsa. Tämä on kuitenkin jotenkin niin mukavaa, että ehkä vaan omalla tyylillä on jatkettava kaikkien harmiksi. :D

   Noista mielipide nappuloista piti mainitsemani tässä postauksessa, mutta taisi jo tämä paasto viedä ajatukset. Mutta siellähän ne namikat nyt on. :)

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)