tiistai 19. maaliskuuta 2013

HEMPPISTÄ

Toisinaan hyvin pienet asiat tekevät iloiseksi ja onnelliseksi. Toissa viikolla minua ilahdutti suunnattomasti tien yli juossut orava. Vaaratilanetta ei ollut, vaan orava ylitti tien turvallisen matkan päässä edessäni. Mutta mikä vauhti pienellä eläimellä olikaan! Ja minkälaisia loikkia se otti korkealle tienpenkalle ja siitä eteenpäin kohti metsänreunaa, jossa katseeni kadotti tupsukorvan. Kuinka niin pienistä käpälistä moisiin hyppyihin onkaan? Muistikuva pikkukiitäjästä hymyilyttää lähes joka kerta kun ajan paikan ohitse. :)

Tämän päivän ilostuttaja ja ihastuttaja - lakastuneiden tulppaanien terälehdistä muodostettu sydän keittiön pöydällä lenkiltä palatessani. Aivan hirmuisen ihana ylläri. On se tuo mies aikamoinen! Kimppu oli muuten alunperinkin hänen ostamansa. :)

Kyllä ne ovat ne arjen pienet asiat, jotka tekevät hyvän mielen. Kuten esimerkiksi sekin, että työkaverini laittoi autoni lämmitykseen - ihan vaan siksi, että on mukava. :) Ollaan mukavia toisillemme, siten elämä on paljon parempaa, hauskempaa ja helpompaa. Ja koitetaan ilahtua niistä pienistäkin jutuista, jooko? Mistä sinä olet viime aikoina ilahtunut tai oletko ilahduttanut jonkun muun?

Psst...arvonta toteutuu myöhemmin tällä viikolla, joten pysykäähän kuulolla. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)