lauantai 16. maaliskuuta 2013

KEVÄTNÄRKÄSTYS

Morjens! Niin ihanaa kuin onkin, että aurinko paistaa, niin ei sen tarvitsisi paljastaa, kuinka laiska siivooja olen! Ikkunat on täynnä koirien nenän jälkiä, joka paikassa on pölyä, koiran karvoja ja omia hiuksia... Ihme, että minulla ylipäänsä on hiuksia päässä, niin paljon niitä tuntuu olevan varsinkin vaatteissa ja huonekaluissa / kodintekstiileissä. Lisäksi jokapaikka on täynnä jotain törkyä! Osa ihan todellista törkyä, osa tarpeellistakin tavaraa ja jopa joitain aarteita voi joukosta löytyä, mutta mnkä takia ne tavarat ei mahdu siististi minnekkään?

Tuskaillessani näitä seikkoja, huomasin, että yksi tälläinen "aarre" löytyi makuhuoneemme hyllystä. Yli vuosi sitten saamani amaryllis on puskenut valoon kukkaputken ja alkaa pian kukkia. Siis mitä? Vailla hoitoa, vailla rakkkautta ja varsinkin vailla substralia olleet amarylliksen sipulit eivät olleetkaan kuolleet! Älkää kuitenkaan kysykö, miksi säilyttelin "kuolleita" kukkasipuleita makkarin hyllyssä (nyt voisin tietysti väittää, että kyseessä oli kasvitieteellinen koe :D )...

Vaatehuoneen kätköistä löytyi myös alla olevat aarteet. Niiden "löytyminen" ei saanut aikaan samanlaista hämmästystä ja ilahtumista kuin tuo ilmeisen sitkeä amaryllis. Kengät aiheuttivat enempikin tuskastumista ja närkästystä. Nämä tunteet siksi, etten pysty kenkiä käyttämään, vaikka ne mielestäni ovatkin erityisen ihanat. Avokkaat kun eivät kestä jaloissani mikäli tahdon myös liikkua kengissä. Olen valittanut tästä aiheesta joskus aiemminkin niin täällä blogissa kuin muutenkin. Vieläkään en ole keksinyt ratkaisua tähän ongelmaan - ja se ärsyttää. Olen tosin kuullut huhuja, että tanssijoilla olisi jokin varmistuskeino kenkien jalassa pysymiseen...peräänkuulutankin nyt tanssijoita, miten hoidatte homman? Toki muutkin saavat vastata, jos vain ratkaisu on löytynyt. :)

Olin suunnitellut tälle päivälle viherpeukaloiden verryttelyä sisäkasvien kevätehostuksen parissa, mutta kyllä se touhu jäi nyt toiseen kertaan. Turha maksimoida tätä "kevätnärkästystä"... :) Hei, mutta mukavaa illan jatkoa kaikille! Aion mennä saunaan ja huuhtoa tämän kenkutuksen viemäriin (Niinkuin ei elämässä suurempia valituksen aiheita olisi, mutta tämä nyt oli tämän päivän "suuri" asia minulle. Ja onpa toisaalta huojennuttavaa, ettei tämän suurempia murheita tällä haavaa ole.)  :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)