torstai 28. maaliskuuta 2013

KUULUMISIA

Moikka! Koitan nyt pikaisesti saada jonkinlaista postausta aikaiseksi, ettei aivan lopu tämä blogielämä. Eilinen hujahti taas sellaisella vauhdilla, että oksat pois. Myöskään tämän päivän ohjelma ei juuri anna aikaa luppoilulle, pari juttua on hoidettava ennen töihin menoa ja töiden jälkeenkin olisi järjestetty jotakin.. Hoidin eilen jo pääsiäisen kauppa-asiat, joten tänään ei onneksi tarvitse enää lähteä ruokakauppaan väen paljouteen. Illalla olikin tosi väljää paikallisessa sittarissa, joten sai ihan kaikessa rauhassa tehdä ostoksensa eikä väen paljoudesta ollut tietoakaan. :)

Pääsiäissuunnitelmia on sen verran tehty, että tänä iltana on tarkoitus lähteä tuttavapariskunnan luona käymään, kunhan ensin kotiudutaan töistä. Vanhempani ovat myös tulossa meille pyhien aikana, mutta ajankohta taitaa olla vielä auki. Oikeastaan muita suunnitelmia ei olekkaan, mutta kyllä kotona aina on jotain puuhastelua eli ihan eivät vapaapäivät mene sohvalla löhöilyyn. Onkos teillä mitä suunnitelmia?

Kello Guess/ toppi Vila/ neuletakki Halens/ farkut Only/ kengät Citymarket/ tassut Neri ;)
Tässäpä teille vähän postauksistani poikkeavaa asukuvaa eiliseltä. Montaa en ole tainnut aiemmin julkaista? Haluaisitteko nähdä näitä jatkossa enemmän?

Eilen illalla piipahdin vaihteeksi myös Oriflamen toimistolla, jossa pääsin tutustumaan uutuustuotteisiin. Tässä esimakua tuotteista. Myöhemmin enemmän juttua niistä.

Nyt oikein mukavaa pääsiäistä kaikille!

Huomio! Vielä ehtii osallistua arvontaan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)