lauantai 30. maaliskuuta 2013

LANKALAUANTAI

Huomenia! Tänään on lankalauantai, sää mitä mainioin ja vielä olisi tämän päivän jälkeenkin kaksi vapaapäivää. Erinomaista! Torstai iltana kotiuduttiin vasta yhden maissa kyliltä ja eilistä vietettiin vanhempieni seurassa. Harmittaa kovin, ettei tullut yhtään kuvaa napattua, sillä ulkoilun lomassa tehtiin myös nuotio, jolla paistettiin makkarat. Illalla syötiin vielä jänispaistia ja jälkiruoaksi taiteilin raikkaat sitruunamaljat. Ol' hyvvee (vaikka itse sanonkin)! :) Viime mainittuihin löytyy ohje Pirkasta (4/2013), jos joku innostuu kokeilemaan. Itse olen kyllä sitä mieltä, että pelkkä rahkakin riittäisi sitruunakiisselin kaveriksi. Mascarponejuustoa ei siis tarvitse mielestäni ollenkaan. Ruoka-annoksistakaan ei tietenkään ole kuvia... :-/

Tässä kuitenkin tälle välipäivälle melko sopivaa evästä - makaroonisalaattia. Sopii pieneen nälkään, illanistujaisiin ja voi varioida helposti oman mielen ja makunsa mukaiseksi. 


Itse kokeilin tätä jokin aika sitten seuraavilla raaka-aineilla:

- pastaa
- paprikaa pieniksi paloiksi leikattuna
- Ridderheims Hot Amigo minisalamipötkö
- kastikkeena kermaviiliä purkillinen sekä Taffelin Ranch- dippimausteseosta

Olin ajatellut laittaa paprikan lisäksi myös maissia, mutta sitäpä ei pakkasesta löytynytkään, josta syystä raaka-ainelista on hyvin lyhyt ja yksinkertainen. Mutta maku oli siitä huolimatta aivan onnistunut. :) Ja mitä kauampaan salaatti saa "tekeytyä" eli maustua jääkaapissa, sen parempi. No, kohtuuden rajoissa tietysti. ;)

Nyt pitänee lähteä lenkille, myöhemmin oli suunnitelmissa tehdä vähän sisustusjuttuja ja ehkäpä myöskin mustikkapiirakkaa. Saa nähdä miten nämä "tärkeät" suunnitelmat pitävät. Se on vapaalla olon yksi parhaita puolia, jos voi vaan olla ja elellä ilman stressiä siitä, että nyt on tehtävä sitä ja tätä. Ennättää myöhemminkin... :)

Käykää ihmeessä osallistumassa arvontaan, mikäli et ole jo osallistunut. Viimeiset hetket ovat käsillä, osallistumisaika päättyy klo 14 tänään! Arvontaan TÄSTÄ. Mukavaa lankalauantaita! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)