lauantai 9. maaliskuuta 2013

RAUHOITTUMISTA

Eilinen oli aika omituinen päivä. En oikein jaksanut keskittyä asioihin ja kiirekin tuntui vaivaavan aamusta asti. Kävin kesken työpäivän huollattamassa ylipitkät kynteni, mikä tietysti oli omiaan lisäämään kiireentuntua, vaikka huoltoreissu oli suunniteltu päiväohjelmaan. Ne oli ne muut hommat, jotka "sotkivat" aikataulua. ;)

Jos ei päivän aikana keskittyminen ollut parhaimmillaan, niin töistä kotiuduttua onnistuin "kadottamaan" puhelimeni. Kuvittelin sen jääneen autoon, enkä pitänyt mitään kiirettä sen hakemisen kanssa. Kun viimein sitä hain, sain todeta, ettei se ollutkaan autossa. Ihme kyllä löysinkin puhelimeni, vaikka se oli pihalla, lumisateessa, osittain lumenpeitossa. Kaikenkukkuraksi puhelimeni on vielä valkoinen. Kaikenlaista tuuria tässä onnettomuudessa. Muunmuassa se olisi voinut jäädä auton alle tai koirat olisivat voineet napata sen ja viedä ties mihin. Nyt se oli ainostaan kuorrutettu jääkerroksella ja sulatuksen jälkeen se on ihmetyksekseni toiminut normaalisti. Huh, selvisinpä säikähdyksellä. Johan tuo on pari viikkoa ollutkin... Olisikohan vakuutus korvannut...? Epäilen.Jos oli yhtä sekamelskaa oma eilisenpäivän ja illan toiminta, niin puoliso ainakin kunnostautui ja muisti naistenpäivänä tulppaaneilla sekä suklaalevyllä. Hämmästyttävää tässä on mielestäni se, että hän oli tietämättään valinnut juuri uusiin kynsiini natsaavan värisiä kukkia. :D

Kynsissä metallinhohtoinen honey melon geeli sekä värjättyä simpukankuorirouhetta.
Hetki sitten kotiuduttiin  Lappeenrannasta, jossa olimme kyläilemässä. Päivä vierähtikin oikeastaan sillä reissulla. Nyt aion rauhoittua sohvannurkassa, josko ensi viikko sujuisi eilistä paremmalla otteella. Rauhallista sekä rentouttavaa illan jatkoa! :)

Alla vielä naistenpäivän "rääppeitä" eli eilinen lounas. Kyseessä oli yhden hengen (mielestäni tästä riittäisi myös kahdelle pienempään herkutteluun) lohivoileipäkakku. Ostin tälläiset itselleni ja työkaverilleni naistenpäivän kunniaksi. Täytyy sanoa, että yksi parhaita lohikakkuja, joita olen syönyt. :PEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)