tiistai 12. maaliskuuta 2013

SUKLAA SYDÄN

Heips! Pari päivää on taas hujahtanut ja tällä kertaa melko työpainotteisesti. Päivät ovat olleet normaalia pidempiä työkaverin sairastuttua, mutta huomenna onneksi helpottaa. Näiden kahden päivän aikana energiat ovat illalla olleet melko vähissä, tänäänkään en edes lenkille viitsinyt lähteä, siitä miinuspointsit.

Kaikkihan tietää tutun toteaman 'joka päivä oppii jotain uutta'? Tässä pari tänään kuultua uutta/ hauskaa/ turhaa juttua. :)

  • Korkeasaaren talviunilta heränneille karhuille syötettiin omenoita ja päärynöitä "aamupalaksi". En ollut tiennytkään, että päärynä kuuluu karhujen ja varsinkaan suomalaiskarhujen ruokavalioon. Toisaalta, miksi ei? Hedelmä kuin hedelmä. Mutta onhan se hiukan hassua, että päärynöitä. :)
  • Mahataudin voi välttää juomalla konjakkia. Toistaiseksi olen välttynyt seudulla riehuvalta taudilta, mutta olisiko kuitenkin viisasta lähteä Alkoon, varmuuden vuoksi?
  • Ravut tuntevat kipua. Tämä taisi olla Tekniikan Maailmassa, työkaverin ääneen lukemaa. Mielestäni outo juttu. Miksi rapu EI tuntisi kipua? Olen pitänyt itsestään selvänä, että kaikki elävät olennot tuntevat kipua...voin toki olla väärässä ja harrastaa liiallista inhimillistämistä, mutta miksi elävä olento ei tuntisi kipua (tai muita tuntemuksia)? En ole vielä saanut tähän itseäni tyydyttävää vastausta. Kertokaa, oi viisaat?
  • Opin, että olen käyttänyt hiuspinnejä aivan väärin! Pinnit kuuluu asentaa tukkaan se "vänkyräsivu" alaspäin, ei ylöspäin kuten olen tehnyt. Veikkaan, että moni muukin on tehnyt kuten minä? Ilmeisesti tämä fakta oli esitetty Erika Naakan blogissa aiemmin ja herättänyt paljon keskustelua ainakin juuri netissä. Myönnän, etten viitsinyt tarkistaa asiaa, joten korjatkaa, mikäli puhun puuta heinää. Itse luin tämän pinniasian Costume- lehdestä, joka oli heräteostos Postissa asioidessani. ehti oli myöskin uusi tuttavuus. Samalla heräteostostelin myös Pandan Suklaa Sydän pastilleja, jotka ovat kyllä, ah niin ihania! :P
Miten on, oletko kuullut, nähnyt, lukenut tai jotenkin muuten saanut tietoosi jotain omituista, hauskaa tai turhaa? Vai olenko ainoa elämää ihmettelevä? )


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)