lauantai 13. huhtikuuta 2013

HERKKUA VIIKONLOPUKSI

Se on jälleen viikonloppu käsillä, ja mikä mukavinta, loma! Talviloma, jota en vietä tänä vuonna palmun alla vaan kotona sekä Lontoossa. Ei hassumpi vaihtoehto mielestäni tämäkään. Ja sainpa loman alkajaisiksi kaverini pienenpienen prinsessankin tavata ja toivottaa tervetulleeksi maailmaan. :)

Vannoutuneena herkuttelijana ajattelin jakaa teille pääsiäisenä kokeilemani jälkiruoka reseptin (josta mainitsin ensimmäisen kerran täällä) - viikonlopun kunniaksi. Ja kuka sanoo, etteikö tällä voi herkutella muutenkin. Minulla tulee panostettua monesti vaan juuri viikonlopun syömisiin, siksi tämä postaus sopii mielestäni tähän ajankohtaan. Jos tästä vaikka joku saisi inspiraation? Itse tykästyin kovasti pirteään makuun. :P


Itse jätin sitruunan kuoren pois kokonaan. Ja mascarpone-rahkaseosta oli mielestäni puolet liikaa, itse kun enempi tykkäsin juuri sitruunakiisselistä. Toki annoksiin voi annostella aineksia oman mielen mukaan, mutta meillä jäi tuota rahkaseosta reilusti yli. Kokeilemalla löytyy "oma tie". Minä myös annostelin ainekset tarjoiluastioihin kun sitruunakiisseli oli vielä melko lämmintä. Annostelun jälkeen annoin annosten jäähtyä vielä huoneenlämmössä ennen jääkaappiin laittoa. Näin uskon ainesten sulautuneen toisiinsa paremmin/kauniimmin(?). Suosittelen kokeilemaan, namianamia! Mukavaa lauantaita kaikille! :)

Sähköiseen reseptiin tästä. Resepti löytyy myös Pirkka lehdestä (04/2013). ;)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)