maanantai 1. huhtikuuta 2013

HUOLLON TARPEESSA

Heissan! Tässä jo pari päivää olen tehnyt havaintoja kynsistäni ja varsinkin niiden pituudesta. Huoltoväli alkaa olla lopuillaan ja kynnet ovat ennättäneet kasvaa niin pitkiksi, että jotkin asiat  on jo hieman hankalia näiden kynsien kanssa. Hassua kyllä, tuossa huonossa kuvassa kynnet eivät näytä ollenkaan pitkiltä eikä kasvukaan erotu hirmuisen selvästi. Joskus kynteni ovat kyllä olleet vieläkin pidemmät ja silti olen pärjäillyt. Huoltoväli on muutaman kerran venynyt jopa kuuteen viikkoon ja siinä vaiheessa oeln kyllä melko kädetön. :D Normaalisti huollatan kynteni neljän viikon välein.


Minulla on ollut geelikynnet lähemmäs kolme vuotta ja ajatus "kynnettömydestä" tuntuu melko oudolta. Olen tosin toisinaan miettinyt puolitosissaan kynsistä luopumista. Vielä ei kyllä ole sen aika. Onneksi huolto on taas parin päivän päästä. :)

Olen miettinyt myös, miten onnistuisi geelikynsien teko itseltäni. Toistaiseksi nautin epäluottamusta itseltäni, enkä usko, että minulta kynsien teko luonnistuisi. Olen yksinkertaisesti niin laiska, että pitkiksi venähtäneiden kynsien viilaaminenkin kun yleensä jää tekemättä... En osaisi tehdä kynsistä kuitenkaan mieleisiäni, hermot menisi ja sitten kituuttaisin epäkelvoilla kynsilläni niin pitkälle kuin suinkin ilman minkäänlaisia huoltotoimenpiteitä suinkin selviäisi. Apua, tuohan kuulostaa aivan kamalalta!

Vaikka nyt vielä tuntuu, etten ala puuhastella kynsiäni itse, kuulisin mieluusti muiden kokemuksia kynsien tekemisestä ja nimenomaan geeleillä. Mistä uuni, geelit ja muut tykötarpeet? Mitä merkkejä suositte jne. Myös muu kynsien hoitoon/laittamiseen liittyvä kirjoittelu on tervetullutta. :)

Mukavaa alkanutta huhtikuuta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)