torstai 18. huhtikuuta 2013

JOTAIN PIENTÄ KOTIIN

Helou! Jokin aika sitten tein pieniä löytöjä kotiin Amanda B:n Savonlinnan liikkeen loppuunmyynnistä. Kaikki tuotteet olivat vähintään -50%:n alennettuun hintaan, joten voitte kuvitella, mikä kuhina ensimmäisenä alepäivänä liikkeessä oli. Itse kävin ovenraossa kääntymässä ja luovutin suosiolla seuraavaan kertaan. Pikaisena pohjatietona kerrottakoon, että Amanda B on sisustus- ja lahjatavaraa myyvä liike, joka toimii tätä nykyä Mikkelissä ja Kuopiossa. Tuotteita voi tilata myös netitse osoitteessa Amandabshop.com.

Meille alennusmyynnistä muuttivat mehukannu, romanttinen tarjoilulautanen sekä kaksi kynttilänjalkaa. Mehukannun kokoinen aukko onkin ollut keittiössämme jo kauan, joten tämä 5:n euron löytö oli enemmän kuin hyvä. :)


Enhän minä ihan tälläisistä kynttilänjaloista haaveillut (olin tosin katsellut Pentikin kaukaisesti samantyylisiä), mutta nämä kuitenkin löysivät tiensä ostoskoriini. Ja onhan nämä ihan nätit. Katotaan, mihin nämä nyt sitten kodissa sijoittuvat?

Sattuuko muille tälläisiä heräteostoksia sisustuksen tai vaikka vaatteiden kanssa? Vai suunnitteletteko aina ostoksenne etukäteen ja ostatte vain tarpeeseen?

Hauskaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)