sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

KOTONA :)

Good evening! Sitä ollaan kotiuduttu Lontoon reissulta ja huomenna olisi paluu arkeen. Olin aamulla puoli neljän maissa kotona ja täytyy kyllä myöntää, että loppumatkasta alkoi jo nukuttaa. Lento oli puolikahdentoista aikaan Helsinki-Vantaalla, josta jatkoin omalla autolla kotia kohti. Yhtä jänistä lukuunottamatta metsäneläimet pysyivät onneksi metsässä, eivätkä sattuneet tielleni. Myös tämä pupu ymmärsi kurvata takaisin sinne mistä tulikin, joten kolarilta vältyttiin.

Reissu meni kaiken kaikkiaan loistavasti ja oli totta kai ihana nähdä veljeni lisäksi myös muita Lontoossa olevia tuttujani - lapsuuden ystävääni sekä paikallisia tuttuja. :) Aika vaan menee aina niin nopsaan, että paljon jää tekemättä, näkemättä ja sanomatta. Viiden päivän reissusta melkein kaksi menee matkustamiseen, joten kokonaisia päiviä jää vain kolme. Parempi tosin sekin kuin ei ollenkaan, ehdottomasti!

Taidan kärsiä jonkinsortin jetlagista (onhan meillä hurja kahden tunnin aikaero! :D ), sillä olo on melko väsynyt eikä ajatus oikein kulje. Vietin koko päivän ulkona ihmetellen viikon aikana tullutta kevättä ja onpa pihahommatkin nyt aloitettu. Matkajuttuja on siis luvassa lähipäivinä ja yläpuolella kuvissa pieniä vihjeitä reissun tapahtumista/ tulevista juttuaiheista. Nyt jatkan "hölmöttämistä" sohvannurkassa ennen kuin ymmärrän siirtyä sänkyyn. See you guys later!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)