keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

KYNSIJUTTUJA

Huomentarallaa! Lupailin kynsipostausta tuossa hetki sitten, joten saamanne pitää. ;) Viimeksi Oriflamen toimistolla käydessäni testailin myynnissä olevia erikoislakkoja. Erikoisen näistä lakoista se, että pohja- ja päällyslakka yhdessä muuttavat lakan väriä ja tekevät lakkaan kuvioita. Aika jänniä minun mielestä!

Very Me Nail Paint- kynsilakat

Nail Paint -lakkoja on kolme metallinhohtoista sävyä, Pink, Plum ja Purple, vasemmalta kuvasta katsoen. Huomaa, että minulla oli pohjalla persikan sävyinen geelilakkaus, joten se voi muuttaa todellista väriä hieman. Lakat tuntuivat kyllä hyvin peittäviltä, eikä niitä tarvinnut kuin kerroksen tähän lopputulokseen. :)

No, miten se väri sitten vaihtuu? Aluksi pohjalle kannattaa levittää alus- ja päällyslakkaa (Vey Me Nail Paint Base & Top Coat, kuvassa alla), jonka jälkeen laitetaan värillinen lakka. Viimeistelynä käytetään päällyslakkaa, joka tummentaa päällyslakan värin. Minkälaisen lopputuloksen haluat, on mielikuvituksesta kiinni. Minä urpohan sen en enää älynnyt ottaa jälkeen-kuvia, joten jouduin lainaamaan kuvan valmiista kynsistä Orfilamen sivuilta. Mutta siitä saatte hyvin osviittaa, miten lakka toimii. Nail Paint -lakat ovat muuten tällä hetkellä tarjouksessa! ;)

Nail Paint- lakat sekä takana Nail Paint Base & Top Coat, pikkukuva OriflameVery Me Nail Graffiti -kynsilakat
Näyttävät kynnet saat myös helposti Very Me -sarjan Nail Graffiti -lakoilla. Aluslakkoja (Base Coat) on kolme eri väriä, Fucshia (vas.), Gold (oik.) sekä Silver (puuttuu kuvasta). Päällyslakkoja on niinikään kolme, joista kuvassa ainoastaan Black. Muut vaihtoehdot ovat Pink sekä Blue. Näillä lakoilla saat nopeasti upean lakkauksen, eikä se edes ole vaikeaa! Levität vaan kerroksen tai pari aluslakkaa, annat kuivua ja sen jälkeen lisät päällyslakan koko kynnen pinnalle. Sekunneissa päällsylakasta muodustuu halkeilleen näköinen lopputulos. Ja värejähän voit tietysti yhdistellä vapaasti. :)

Että tälläisiä ihmeitä, oletkos jo itse kokeillut näitä tai muita Oriflamen kynsilakkoja? Mitä mieltä olet niistä?

Itsellä tulee käytettyä kynsilakkoja harvakseltaan, kun on nämä geelit. Varpaankynsissä koitan tosin pitää lakkauksia ja Oriflamen lakat ovat pääsääntöisesti kestäneet hyvin paikoillaan. Jopa lähes siihen asti, kun on seuraavan kerran lyhennettävä kynsiä. Ja väreissä on, mistä valita. :)

Orfilame Very Me Nail Paint -värilakoista lisää TÄÄLTÄ / Top & Base Coat TÄÄLLÄ
Nail Graffiti -pohjalakoista TÄÄLTÄ / päällyslakoista TÄÄLTÄ*Postaus on toteutettu yhteistyössä Savonlinnan seudun Oriflame edustajien kanssa. *

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)