maanantai 15. huhtikuuta 2013

NO NIIN...

...kun tuli täällä luvattua. Tässä nyt pari otosta vaatteista, jotka tilasin jokunen aika sitten Booztilta. Ja kun nyt sitten innostuin kuvat ottamaan, ajattelin julkaista ne samantien, kerrankin. Pienessä mielenhäiriössä (ilmeisesti) innostuin myös meikkaamaan ja laittamaan tukan - vapaapäivänä! Harvoin tulee työpäivänäkään näin paljon panostettua... :)

"Life is a circus", niinkuin näkyy! ;)

Tämä tosin jo aiemmin napattu otos. ;)


Pitsitoppi Vila / muut vaatteet Only

Huomenna olisi viimein aika startata kohti Lontoota! Laukkua ei ole vielä pakattu, vielä ei jännitä - näinköhän myöhästyn koneesta? Tai unohdan passin? En kyllä ole kovin kova jännittäjä matkojen suhteen eli ehkä selvitän tuon pakkaamisenkin kunnialla ja hoidan itseni Helsinki-Vantaalle. Uskoisin.

Tämä päivä on mennyt enempi ja vähempi blogin parissa, sillä olen valmistellut pari ajastettua postausta matkani ajaksi. Kotiaskareita on tullut tehtyä siinä sivussa ja kummasti tuo pyykkikorikin on tyhjentynyt päivän aikana. Illan ohjelmakin on jo suunniteltu - ruokaa, pakkaamista, lenkille, saunaan ja sohvalle. :) Huomenna se on menoa! Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)