torstai 11. huhtikuuta 2013

PERÄSTÄLAAHAAJA

Huomenii, huomenii! Tällä viikolla olenkin kunnostautunut näissä aamupostauksissa. Monena päivänä olen kyllä ajatellut tätä bloggailuani, että mitenkä se laahaakin nii-in ajassa jäljessä... Nytkin on useita juttuja viritteillä, kun vain saisi ne julkaistua. Toisaalta ihan positiivista, että on "asiaa", mistä kirjoitella, ettei tarvitse keksimällä keksiä jutun juurta. :) Olen kyllä huomannut senkin, että esimerkiksi useat muotijutut tulevat minulle mieleisiksi vasta sen jälkeen kun ne ovat jo "so last season"ia. Tässäpä syyt tämän postauksen nimelle.

Ajattelin vinkata paristakin Boozt.comissa olevasta alekampanjasta, linkit näihin löydät postauksen lopusta. Jos on mekolle tarvetta tai Friis & Companyn tuotteet ovat lähellä sydäntäsi, kannattaa käydä katsomassa mitä on tarjolla! Itsekin vilkaisin pikaiseen ja kyllähän sieltä heti löytyi mieltä ja silmää hiveleviä tuotteita... koitan nyt kuitenkin olla säästökuurilla, koska vajaan viikon päästä on lähtö sinne Lontooseen, jee!


Tässä on kuitenkin pari väläystä jokin aika sitten Boozt.comista tekemästäni tilauksesta. Osa näistä on jo vilahdellut joissain asukuvissa (farkut sekä pitsitoppi  täällä) ja lopuistakin koitan järjestää jotain kuvia nähtäväksi. Ainakin osa näistä pääsee blogiin ajastettuna Lontoon matkani aikana. Koitan tehdä muutaman postauksen ennakkoon, sillä en tiedä onnistunko (/ehdinkö) matkani aikana päivittämään blogia, sillä mukaan lähtee kameran lisäksi vain iPad ja sen kanssa on viime aikoina ollut hieman ongelmia. Jos tulee kirjoitusvirhe ja pyyhit sen, et enää muuta voikaan tehdä kuin pyyhkiä! Onko kohtalotovereita tai ongelman ratkaisseita?
Kuten näkyy, eläinkuosi on lähellä sydäntäni aina vaan. Mukana paketissa vähän rennompaakin vaatetta ja tuo pitsitoppi on aivan järkyttävän ihana!

********************
Boozt.comin alennukset
Mekot -10 % sunnuntaihin asti koodilla DRESSUP, kauppaan TÄSTÄ.
Friis & Companyn kaikki tuotteet -70 % maanantaihin asti, aleen TÄSTÄ

2 kommenttia :

 1. No pitihän miun heti käydä takki tilaamassa, kun halvalla sain, melkein ilmaiseksi ;). Toivottavasti oli onnistunut ostos, jää nähtäväksi...
  Mimmu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Kiva, jos/kun löysit jotain mukavaa itelles. Toivotaan, että lopputuloskin miellyttää. :)

   Poista

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)