sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

RUUSUJA (JA PÄIVÄNVARJOJA?)

Huomenta! Niinkuin jutuistani olette voineet päätellä, pidän kukista. Haluaisin, että aina olisi tuoreita kukkia. Kesällä tosin into vähän laantuu, kun luonto on kukassaan ja sisällä tulee vietettyä vähämmän aikaa. Minun pitäisi myös opetella hyödyntämään luonnonkukkia, siinä voisikin olla missio tulevalle kesälle. :)

Eilen armas mieheni yllätti minut saapumalla kaupasta ruusukimpun kanssa. Edellinen kukkapuska muistuttaakin enemmän päivänvarjoja kuin tulppaaneja, mutten siltikään ole raaskinut heittää niitä vielä pois. Ilahduinkin jokin aika sitten, kun luin Cavablogista juttua Dead Flowers - on siis muitakin, jotka pitävät kukista niin paljon, että niitä on säilytettävä  lähes maailman tappiin. :D 

Mutta tässäpä näitä paremmassa kuosissa olevia ihania ruusuja.

Harmillista on, että leikkokukat ovat kuitenkin melko lyhyt ikäisiä. Eniten tulee varmaan ostettua/saatua tulppaaneja, jotka ovat omia suosikkejani. Nämä alla olevat päivänvarjot ovat viikon ikäisiä ja hyvin, hyvin lähellä tiensä päätä. Moni olisi viskannut ne menemään jo päiviä sitten, mutta mielestäni nämäkin ovat omalla tavallaan kauniita. Olen myös tehnyt havaintoja eri tulppaanilajikkeista ja niiden käyttäytymisestä - osa kukista käpertyy itseensä (kuten Cavan tulppaanit), omistani tuli tällä kertaa näitä päivänvarjoja ja joskus käy niinkin, että terälehdet putoavat ennen aikojaan. Pelkkiä varsia en sentään minäkään maljakossa pitele. :DMukavaa sunnuntaita kaikille!

PS. Vielä ennättää Stockan hulluille päiville! ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)