perjantai 26. huhtikuuta 2013

VANHAT, UUDET KORUT

Heissan! Matkakertomusta jatkakoon Lontoon reissulta hankkimani korut. Minulla oli pienenä ajatuksena päästä käymään kirpputorilla katsastamassa minkälainen tarjonta suurkaupungissa on. Puolivahingossa yhteen pääsinkin, mutta suurempia ostoksia en tehnyt, koska olimme matkalla juurikin Sonata Arctican konserttiin (josta juttua täällä). Ylimääräisiä kantamuksia en keikalle halunnut. 

Mitä kuitenkin viitsin laukussani mukana kantaa, olivat nämä kaulakorut. Samassa koukussa riippui myös kaksi muuta korua, jotka jäivät hieman mietityttämään, mutta olen tyytyväinen näihin kahteenkin. :)

Korut ovat siis kirpputorilöytöjä ja tuotto näistä menee niinkin hyvään tarkoitukseen kuin Cancer Research UK:lle. Cancer Research on hyväntekeväisyyteen perustuva järjestö ja kaupan tuotto meneekin syöpätutkimukselle. Balham High Roadilla sijaitsevalla hyväntekeväisyyskirpputorilla olisi ollut tarjottavaa moneenlähtöön, aina asusteista vaatteisiin ja astioihin. Mieleni teki palata tänne toisella kertaa, mutta se jäi kuitenkin. Cancer Researchn ylläpitämiä kauppoja on ympäri Lontoota, mikäli tie ei vie Balhamiin. ;)

Jostain syystä olen ollut kotiinpalattuani koko ajan jotenkin väsynyt, enkä ole koko viikkoon nukkunut kunnolla. Täydenkuunaika ei ole ainakaan auttanut asiaa. Tänään minulla oli kiireinen, lähes 10 tunnin työvuoro, joten en yritäkkään saada enempää tekstiä aikaan, kirjoittaminen kun tuntuu lähes toivottomalta. Ajatus ei vaan kulje.. Jospa koittaisin seurata tuon VoF -finaalin ja käydä saunassa. Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille teille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi, ehdota, kysy, ihmettele. Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita. :)